Ново жури, наред с Фънки, Казасян и Вергов ще оценява

...
Ново жури, наред с Фънки, Казасян и Вергов ще оценява
Коментари Харесай

Халваджиян бута снаха си за ново жури в Капките

Ново жури, наред с Фънки, Казасян и Вергов ще прави оценка в Капките изненадващо. Осем от най-хубавите участници в предходните сезони, и нов правилник за гласоподаване чакат феновете довечера в първото шоу от „ Като две капки вода “ – сезон 9 All Stars. Всеки понеделник менторите на участниците Етиен Леви, Жоро Низамов и Александра Енева ще имат опцията да дадат общо 10 точки на един от участниците, който се е справил най-добре с подготовката си.

Така на процедура те стават второ жури, конкуренция на втръсналото. В него снахата на процудента Халваджиян Алекс Енева ще е единствена дама, тъкмо като Хилда Казасян в първото жури. След като в предходния сезон на Капките изобщо не я видяхме поради страха от коронавирус, в сезон 9 Алекс се урежда с нова, по-голяма роля. Дали това не е проба русокоската, която зарадва Халваджиян с две внучета, да излезе от облика на танцьорка и някогашна адреналинка и да стане водеща или най-малко жури в други излъчвания, следва да разберем.

„ Вълнувам се доста, тъй като в девети сезон са 8 участници, които знаят всичко за шоуто! Но не знаят, че ще има нов правилник. За първа година менторите ще могат да дават 10 точки. Другите промени не мога да ви ги издам, ще видите тази вечер “, показа водещият Васил Василев – Зуека за „ Здравей България “ и добави, че съгласно него това ще бъде най-хубавият сезон на „ Като две капки вода “ до момента.

Тази вечер на сцената осемте звезди ще излязат в първите си превъплъщения. Михаела Маринова ще влезе в облика на Бони Тейлър, Къци Вапцаров в този на Тил Линдеман, Фики ще бъде Дони, Поли Генова ще пресъздаде провокативната Lady Gaga, а Софи Маринова индийската певица и актриса Ашвария Рай. Милица ще покаже на публиката двоен облик – Луис Армстронг и Барбара Стрейзънд, Рафи ще имитира цяла рок група – KISS, a AZIS ще влезе в ролята на роклегендите – Europe.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР