Ново издание на Резон Медия Груп – Наръчник „Електронно възлагане

...
Ново издание на Резон Медия Груп – Наръчник „Електронно възлагане
Коментари Харесай

От 1 ноември обществените поръчки ще се възлагат само електронно

Ново издание на " Резон Медия Груп " – Наръчник „ Електронно възлагане на публични поръчки “ коментира както на възложителите, по този начин и на изпълнителите измененията в нормативната уредба и работата с новата уеб основана платформа за публични поръчки, налична на адрес.

Специално внимание в наръчника е отделено на цялостния развой на електронизация на публичните поръчки и обособените модули за работа на системата ЦИАС ЕОП, както и на механизма на криптиране и декриптиране на офертите с включени на практика проблеми.

Първоначалната регистрация на организация в уеб страницата се прави от лице, притежаващо професионален дипломиран електронен автограф (КЕП) на организацията.

Електронната платформа ще сплоти всички „ профили на купувача “ на обособените възложители – общини, организации и други ведомства на едно място.

Всички възложители и евентуални претенденти могат да разучават платформата до 1 ноември, когато публичните поръчки се „ дематериализират “ и ще се разпореждат само посредством нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР