Новият защитник на Мено Кох анализира трансфера си за нидерландската

...
Новият защитник на Мено Кох анализира трансфера си за нидерландската
Коментари Харесай

Мено Кох за трансфера си в ЦСКА-София: Изненадах се, че струвам толкова много

Новият бранител на Мено Кох проучва прехвърлянето си за нидерландската медия Eindhovens Dagblad, пред която футболистът призна, че " алените " са проявявали интерес към него още през есента.

" Казах " да " на упорит тим, който желае още веднъж да взе участие в евротурнирите през идващия сезон. Ще бъде фантастично да вземам участие в мачове на такова равнище. Пристигнах тук задоволително добре физически квалифициран, с цел да заиграя незабавно. След престоя си в НАК Бреда, където научих в действителност доста, съумях да доразвия добре качествата си в Белгия. Не беше елементарно в Бреда - бях капитан в сезон, в който тимът изпадна. Тогава понесох много удари, които ме направиха по-силен душевен ", призна Кох.

" В получих нов късмет да играя на най-високо равнище и се възползвах добре. Получих позвъняване от ЦСКА още през есента, в последния ден от трансферния прозорец. Тогава благодарих за интереса, тъй като нямаше доста време до края на деня. Не ми е в стила да трансформирам живота си, бързайки и притиснат от времето. Но ползата на ЦСКА очевидно е бил дълготраен. Скаутите на клуба са траяли да ме наблюдават. Така се стигна до предходната седмица, когато бе отправена оферта за мен до Юпен. Е, не е мегатрансфер, само че в него са забъркани съвсем половин милион евро. Виждал съм много неща във футбола. Естествено, има доста по-големи покупко-продажби, само че все пак - към момента ми е необичайно, изненадах се, че коствам толкоз доста ", добави Кох.

Снимка: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР