Новият вратар на Кристиян Кахлина разкри, че лично треньорът на

...
Новият вратар на Кристиян Кахлина разкри, че лично треньорът на
Коментари Харесай

Новият вратар на Лудогорец: Не очаквах този трансфер да се осъществи

Новият вратар на Кристиян Кахлина разкри, че персонално треньорът на " орлите " му се е обадил, с цел да го предложения в тима. Той добави, че не е очаквал прехвърлянето да стане факт още в този момент.
" Вчера имахме подготовка. След това като се прибрах у дома, ми се обади Валдас Дамбраускас, който ме попита дали съм подготвен да оказа помощ на тима му. Аз отговорих, че съм подготвен ", показа Кахлина.

" В събота договорихме изискванията с Лудогорец, а през днешния ден (б.р. - неделя) договорката сред клубовете бе финализирана ", продължи 28-годишният пазач.

" Не чаках този трансфер да се реализира. Вече се бях примирил, че ще изчакам до лятото. Това позвъняване от Дамбраускас пристигна в непредвиден миг от мен. Знам в какъв тим отивам - реномиран, който има доста огромни упоритости. Лудогорец разполага с фантастична база, която дава отлични условия за подготвителен развой и за възобновяване. Целта на Лудогорец през този сезон е да завоюва купата и купата ", сподели още Кахлина. efbet Лига 19 кръг, събота 27 февруари  Лудогорец 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР