Новият умен хладилник Bespoke Family Hub разполага с огромен 32-инчов

...
Новият умен хладилник Bespoke Family Hub разполага с огромен 32-инчов
Коментари Харесай

Samsung вгражда 32-инчов таблет в хладилника


Новият интелигентен ледник Bespoke Family Hub разполага с голям 32-инчов Full HD екран
(снимка: Samsung)

Смарт хладилникът Bespoke Family Hub Plus с голям сензорен екран, разгласен на CES 2023 при започване на годината, към този момент е наличен за предварителни поръчки. Това е и първият ледник на Samsung, който поддържа най-новия стандарт за образован дом Matter.

Осмото потомство хладилници Bespoke Family Hub на Samsung разполагат с голям 32-инчов Full HD сензорен екран, доста по-голям от 21,5-инчовия диспрей на предходната версия. Хладилниците са съвместими със системата SmartThings, поддържат интернет достъп за онлайн извършване на покупки и гледане на видео, в това число TikTok.
още по темата
Потребителите на новия ледник могат да употребяват гратис услугата Samsung TV Plus, която включва 190 телевизионни канала в Съединени американски щати или към 80 канала в Южна Корея.

Bespoke Family Hub с огромен екран е и първият ледник на Samsung, който поддържа най-новия стандарт за образован дом Matter. Компанията дава обещание, че съществуващите хладилници Family Hub версия 2.0 или по-нова ще бъдат надградени до Matter през юли.

Поддръжката на Matter значи, че хладилникът може да свързва съвместими устройства като смарт лампи, контакти, термостати и ключалки към приложението SmartThings през Wi-Fi. С хладилната версия на приложението потребителите могат да ръководят интелигентния си дом напряко на сензорния екран.

Софтуерната актуализация през юли, която ще обезпечи ръководство на Matter от всички хладилници Samsung Family Hub, ще добави също интеграция на Гугъл Photos, с цел да трансформира хладилника в цифрова рамка за фотоси, както и Amazon Essentials за покупки с едно кликване от хладилника.

Хладилник с 32-инчов екран ще коства към 1000 $ повече от сходен модел на Samsung без екран. Потребителите могат да гледат канали на Samsung TV Plus или онлайн видеоклипове, до момента в който готвят, да основават цифрови бележки на екрана, да преглеждат предписания и да управляват интелигентни домашни устройства – всичко това на огромен екран.

Samsung също е подобрил лентата със препоръки за готвене, която употребява изкуствен интелект, с цел да предлага предписания и проекти за хранене въз основа на желанията на потребителите. Хладилните камери са оборудвани с изкуствен интелект, който ще може да разпознава продуктите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР