Новият уебсайт за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама!,

...
Новият уебсайт за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама!,
Коментари Харесай

„Ох, на мама! Stories” от 9 юни във Vbox7

Новият уеб страница за бъдещи и сегашни родители Ох, на мама!, създаден взаимно с лекари, експерти и цели екипи от определени лечебни заведения, показва видео поредност с водещ Михаела Павлова.

„ Ох, на мама! Stories” са епизоди за родителство, които стартират на 9 юни, а аз имам достойнството да бъда водеща. Срещам се с едни от най-известните персони в България, които са родители – описват ми за най-трудните и за най-щастливите моменти, през които са преминали”, споделя Павлова, която неотдавна също стана майка.

Нетинфо започва платформата Ох, на мама! за бъдещи и сегашни родители

„ Епизодите са доста забавни, тъй като виждаме една доста друга страна на тези хора. Те ще се излъчват във Vbox7 .com и в уеб страницата ohnamama.bg . Сайтът е извънредно потребен, защото дава любопитна информация от медицински експерти, като се стартира от забременяване, минава се през бременност, раждане и последвалото развъждане на дете. За мен самата беше доста потребно, тъй като има информация по месеци по какъв начин се развива самото детенце”, признава Михаела.

Ох, на мама! – новата платформа за бъдещи и сегашни родители

Сред първите известни персони в „ Ох, на мама! Stories” са Джулиана Гани, Наталия Кобилкина и Мона Гочев. „ Получиха се доста естествени и забавни интервюта”, споделя водещата.

Според Михаела най-ценният съвет, който може да получи една бъдеща майка, е да бъде спокойна. Нейният опит и наблюдения демонстрират, че по този начин се раждат спокойни и будни деца.

 ох на мама ohnamama.bg

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Facebook и Инстаграм!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР