Новият треньор на Ювентус Маурицио Сари призна, че пуши прекалено

...
Новият треньор на Ювентус Маурицио Сари призна, че пуши прекалено
Коментари Харесай

Маурицио Сари: Пуша по 60 цигари на ден

Новият треньор на Ювентус Маурицио Сари призна, че пуши прекомерно доста. “По 60 цигари на ден”, разкри наставникът.

Специалистът е на отмора в Асколи Пичено, където даде изявление за локална медия. Той приказва за това какъв брой обича региона и по какъв начин обмисля да купи къща там, макар че се колебае поради нова възбрана, която не разрешава да се пуши на плажа.

" Пуша по 60 цигари дневно, което евентуално е прекомерно доста, показа Сари. - Не изпитвам такава потребност да пуша по време на мачовете, само че незабавно по-късно е неотложно. "

Треньорът с години наред си пушеше на тъчлинията по време на мачовете, до момента в който ръководеше Емполи и Наполи. След налагането на възбрана на тази процедура Наполи построи специфична зона на стадиона, където Маурицио можеше да пуши.

Maurizio Sarri chewing a cigarette on the bench because you can't smoke in English football #CFC #PremierLeague #TrapaDrive #ChelseaFC pic.twitter.com/mGIoeLg4RV
— The GOAT (@TheGoatMagazine) August 13, 2018
Миналия сезон експертът имаше сложни моменти, защото рестриктивните мерки в Англия са по-големи и той мъчно можеше да засища никотиновия си апетит. В интервала, в който беше управител на Челси, той постоянно бе забелязван да дъвче фасове по време на мачовете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР