Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще получава 3 пъти

...
Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще получава 3 пъти
Коментари Харесай

Колко пари ще взима Стамен Белчев в ЦСКА?

Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще получава 3 пъти по-голяма заплата от тази, която взимаше при първия си престой на „ Армията ", написа „ Меридиан Мач ". Той бе отпред на „ алените " от есента на 2016 година до пролетта на 2018-а. Тогава хасковлията застъпи с краткотраен статут, като единствено трябваше да обезпечи прехода до идващия треньор. Тогава той водеше дублиращия тим на ЦСКА и бе най-удобният вид.

Белчев обаче изненада всички, откакто реализира положителни резултати и най-важното - тимът играеше добър и настъпателен футбол. Той не беше добре заплатен при първия си престой отпред на „ алените “, само че с помощта на резултатите си самичък съумя да вдигне равнището си. 51-годишният експерт взимаше по 15 000 лв. като треньор на Арда, само че в този момент ще получава най-малко два пъти повече на „ Армията ".

Стамен Белчев е получил и една година цялостен заем на доверие от мощния човек в клуба Гриша Ганчев. Това ще му даде нужното време, с цел да направи тим съгласно личния си усет. Известно е, че Белчев залага на нападателния и настъпателен жанр, при който тимът му владее трайно топката. Това ще донесе смяна спрямо Люпко Петрович и Милош Крушчич, при които отборът изглеждаше прекомерно защитно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР