Новият треньор на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, който беше

...
Новият треньор на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, който беше
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Любо Пенев прибира € 50 000 заплата

Новият треньор на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, който беше назначен публично на поста в края на май, ще прибира тлъста заплата, научи Lupa.bg. Бившият национал на България и някогашен селекционер на трикольорите ще се подписва под 50 000 евро, което го прави един от най-скъпоплатените в занаята сега у нас. Трудовото заплащане на Любо Пенев може да се конкурира само с наставника на Лудогорец Анте Шимунджа, който получава сходна цифра.

Останалите треньори в родния хайлайф взимат надалеч по-малко пари, като за съпоставяне Саша Илич, който оглави неотдавна ЦСКА, ще взима към 30 000 от европейската валута, само че при избрани резултати, против които ще има и спомагателни бонуси.

Собственикът на ЦСКА 1948 и
хазартен необут - Цветомир Найденов, е решен да построи конкурентен състав, с който да нападна местата, даващи право на присъединяване в евротурнирите идващия сезон и не жали средства - единствено и единствено да натрие носовете на своите недоброжелатели.

Не е загадка, че Любослав Пенев от много време има огромни финансови усложнения и това е една от аргументите той да има високи условия за финикийските знаци, които ще влизат в джоба му. В Царско село, където беше за последно треньор, емблематичната " деветка " на ЦСКА и националния тим, получаваше надалеч по-малко пари - 12 500 евро, само че за сметка на това живееше в хотелската база на Стойне Манолов, с който са и положителни другари.

В последния му престоя в ЦСКА роднината на легендата Димитър Пенев получаваше 28 000 евро на месец.

Любопитен факт за Цветомир Найденов е, че той се стреми да развива и школата на клуба, където също хвърля съществени суми на месец. Талантливите деца, които упражняват там и са от провинцията, имат отлични условия за живот и тренировки, като им е обезпечена квартира, а огромна част от тях получават и месечна стипендия сред 1000 и 1200 лв., които постъпват по сметките на родителите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР