Новият треньор на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, заяви след

...
Новият треньор на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, заяви след
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Щом не победихме, значи не е успех

Новият треньор на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, съобщи след равенството с Лудогорец, че макар мненията и подмятанията, неговият отбор се е борил мъжки и справедливо е стигнал до еднакъв. Рибарски обаче отхвърли да окачестви дуела като сполучлив дебют, тъй като не е победа. Той добави, че борбата за купата не го вълнува, до момента в който ЦСКА 1948 не е в нея.

„ Не, не е сполучлив дебюта, откакто не сме победили. Много мъчно беше след изгубения край да взигнем момчетата. Страхотна реакция. Поздравявам целия тим за представянето на този тежък терен “.

„ Със сигурност характерът е главното. Твърде малко са два дни, с цел да подобрим каквото и да е тактически. Искахме да подобрим доста неща – скорост, техника. Малко ни се трансформираха проектите с оглед това на терена. Радвам се, че извлякохме подобен резултат макар многото мнения. Честта и феърплеят са на първо място “.

„ Загуба на централизация беше първата обстановка, както в мача за Купата. Надявам се във времето да ги почистим тези неща. За страдание, когато линията на отбраната опитаме да е по-високо, тим като Лудогорец намира празните пространства. Нямаше по какъв начин и при 0:1 да не се пазиме надълбоко “.

„ Моментът не е от най-предпочитаните за един треньор. Двата мача против първия и втория, и изключително след загубата за Купата. Най-важното беше, че си казахме някои от грешките. Искам да поздравя Тодор Янчев и неговия екип. Сигурен съм, че те са били максималисти, само че от време на време по този начин се получава във футбола “.

„ Застрашено е третото място. Има директни мачове. Аз съм си сложил за цел да вземем оптимален брой точки. Знам какъв мач ще бъде. Битката сред първия и втория не ни визира, до момента в който ние не сме забъркани в нея “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР