Новият търговско-сервизен комплекс на Турботракс в София бе открит с

...
Новият търговско-сервизен комплекс на Турботракс в София бе открит с
Коментари Харесай

Новият център на Турботракс е най-голямата инвестиция в света от DAF дилър за 2017 г.

Новият търговско-сервизен комплекс на Турботракс в София бе открит с изискана гала в наличието на повече от 200 клиенти и сътрудници на компанията. Официалният представител на DAF за България показа съвременна база на бул. „ Ботевградско шосе “ № 420, която включва комерсиална част, сервиз за камиони, рейсове и ремаркета, и просторен склад за аварийни елементи и аксесоари. Сред формалните посетители на събитието бяха заместник-министърът на превоза Ангел Попов, Франсоа Бонтан – дипломат на Белгия в България, заместник-кметът на София по превоза Евгени Крусев, кметът на Район Кремиковци Ивайло Панев, изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев, изпълнителният шеф на Turbo`s Hoet Group Пийт Ваутерс и Михаил Кайс – шеф Международни продажби на DAF Trucks N.V.

„ Този наш нов дом е и ваш, уважаеми клиенти. Вие тук сте добре пристигнали и ние с наслада Ви приветстваме както през днешния ден, по този начин и във всеки различен ден, когато дойдете тук – дали да закупите нов камион, да отстраним щета, за вземете аварийна част или просто да се забележим. Този сервиз е следващата стъпка напред в нашето развиване, само че няма да е последната, тъй като ние сме си сложили за цел да бъдем най-хубавите и ще я осъществим “, сподели шефът на Турботракс България Георги Загоров. По думите му новата база в София е най-хубавата постройка с такова предопределение у нас и е една от най-модерните в Европа. „ Целта на екипа ни беше да изградим просторна база с съвременно съоръжение и изключителна функционалност.

Мнозина снабдители направиха за нас първите си доставки на машини и съоръжение в България, които ще ни разрешат да осигурим на българските превозвачи качествени поправки и професионално обслужване на колите за надеждно и безвредно пътешестване “, безапелационен бе Георги Загоров.

Изпълнителният шеф на Turbo`s Hoet Group Пийт Ваутерс акцентира, че в България DAF регистрира пазарен дял по-висок от междинния за марката в Европа, което в най-голяма степен се дължи на отличния екип на Турботракс България. Страната ни е една от петте страни, в които Turbo`s Hoet Group развива активност, наред с Белгия, Франция, Беларус и Русия. „ За нас е особена част да сме част от развиването на стопанската система на Вашата страна и да растем дружно. Ние сме тук не просто, с цел да останем, а с цел да бъдем още по-добри, в сравнение с сме в този момент, тъй като хората в България знаят по какъв начин да развиват съвременен и актуален бизнес “, добави Пийт Ваутерс.

Инвестицията в новия сервизно-търговски център на Турботракс се прави оценка на 4.8 млн. евро. По размера си това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър за 2017 година

Турботракс България ООД е оторизиран дилър на DAF Trucks N.V. за България и пазарен водач за 2016 година Част е от Turbos Hoet Group N.V., най-големият DAF дилър в света. Новият търговско-сервизен център на Турботракс е ситуиран върху терен от 12 700 кв.м. и включва 3 175 кв.м. застроена повърхност с комерсиална част, сервиз за камиони, рейсове и ремаркета, и просторен склад за аварийни елементи и аксесоари. Центърът е формален сервизен сътрудник на рейсовете Youtong.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР