Новият старши треньор на Славия Златомир Загорчич изрази надежда, че

...
Новият старши треньор на Славия Златомир Загорчич изрази надежда, че
Коментари Харесай

Загорчич: Ще се спасим, няма да е лесно, но животът лесен ли е?

Новият старши треньор на Славия Златомир Загорчич изрази вяра, че „ белите ” ще съумеят да се спасят от изпадане от efbet Лига. Днес Славия отпадна от шампионата за Купата на България и се концентрира в битката за оцеляване в елита.

„ Не направихме това, което трябваше да създадем. Надявам се в идващите три дни до идващия мач, нещата да се пооправят. Днешния мач можем да го разделим на две полувремена, шансът също липсваше на нашия отбор. Продължаваме, играем си мачовете и ще се опитаме да съберем допустимо най-вече точки. Това ни е задачата ”, разяснява Загорчич.

„ Не съм удовлетворен от метода, по който играхме през първото полувреме. Имаше боязън във футболистите, което е обикновено, когато се намираш в такова състояние в шампионата и имаш такива резултати. Няма нищо ужасно в това, че ще се борим за оцеляването си. Това е нашата работа на треньорите. Връщам се в този клуб, с цел да си помогнем, да се спасим. Аз имам вяра, че можем да го създадем. Няма да е елементарно, няма лесни работи, животът елементарен ли е ”, приключи метафизичен експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР