Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино иска

...
Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино иска
Коментари Харесай

И ПСЖ ще се включи в битката за Погба през лятото

Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино желае да притегли в състава на френския първенец полузащитника Пол Погба от Манчестър Юнайтед, твърди "Дейли Стар " през днешния ден.

27-годишният годишният халф е измежду трансферните цели на аржентинския познавач, който има намерение да гради бъдещия си план и играта на тима към международния първенец. Погба непрестанно е свързван с овакантяване на британския гранд в последните години и всеки трансферен прозорец бъдещето му е обект на спекулации. Наскоро персоналният му управител Мино Райола съобщи, че времето на халфа в Манчестър е изтекло, което бе нов явен знак, че той няма желание да преподпише своя контракт, които е до края на идващия сезон.

Интерес към френския национал имат още Реал Мадрид и Ювентус. Погба е записал 21 мача с 2 гола и 3 асистенции за Манчестър Юнайтед през този сезон. Според информации в последните дни Почетино има интерес и към нападателя Серхио Агуеро от Манчестър Сити, чийто контракт изтича скед края на сегашния сезон.
Лига 1 20 кръг, сряда 20 януари  Анже 21:00  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР