Новият старши треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас направи своя неофициален

...
Новият старши треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас направи своя неофициален
Коментари Харесай

Дамбраускас: Футболистите изпълняват моите изисквания, след една-две седмици ще говоря за трансфери

Новият старши треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас направи своя всекидневен дебют отпред на " орлите " в днешната контрола с Бачка Топола. Разградчани се постановиха с 2:1, а експертът призна, че има доста работа пред него. “Чувствам се добре, работя нещо, което обичам и в тим, който, одобрявам. Интензитета е значителен за играчите, само че се оправят. Те дават отговор на моите условия, имаме проект. В момента няма футболист, който да издържи повече от 45 минути и това е обикновено.
Футболистите се трудиха доста, удовлетворени сме от статистическа позиция, ще сме удовлетворени, когато вдигнем шампионската купа. Аз към момента се изучавам от това, което играчите могат. Друго е, когато усетиш играчите какво могат по време на мачовете. Не мога да приказвам за целия дуел през днешния ден, играчите имаха избрани задания в избрани етапи. Имаме още доста огромна работа за извършване. Искаме по-малко шансове пред нашата и повече пред тяхна врата.

Те би трябвало да се приспособяват и приспособяват, с придвижване на времето ще виждаме по-добри игри и по-добро показване. На първо място желая да видя Лудогорец да се любува на футбола. Ние ще работим настойчиво върху тази тенденция.

След една-две седмици ще приказвам с вас повече по тематиката с прехвърлянията. Искам да направя по този начин, че играчите, с които в този момент разполагам, да имат по-добра връзка посред си”, съобщи Дамбраускас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР