Новият старши треньор на Локомотив София Станислав Генчев призна на

...
Новият старши треньор на Локомотив София Станислав Генчев призна на
Коментари Харесай

Станислав Ганчев: Резултатите в подготовката не са добри, за мен е по-важно да изчистваме грешките

Новият старши треньор на Локомотив София Станислав Генчев призна на конференция преди старта на сезона, че резултатите на неговия тим в подготвителните мачове не са били положителни, само че самият той разкри, че за него е по-важно да да се почистват грешките в играта на " железничарите ".

Младият ментор показа още, че се надява неговият състав да играе хубав и атрактивен футбол, който да притегли все по-голям интерес у почитателите на отбора.

" Всеки един треньор на Локомотив (София) би трябвало да желае да не вижда тима в зоната на изпадащите. Иска ми се тимът да играе хубав и атрактивен футбол, от ден на ден хора да идват да ни гледат и да не играем за изпадане, а да сме в средата на таблицата. Резултатите в подготовката не са положителни, за мен е по-важно да почистваме грешките, които позволяваме, което се случва от мач на мач. За мен е значимо, че футболистите извършват дилемите, демонстрират усърдие и играят все по-добре с всеки мач. Знаете, че четирима души си потеглиха, които бяха ядрото на тима. Най-много би трябвало да наблегнем в завършващата фаза, да означаваме повече голове. Анализът на подготовката демонстрира, че там много отстъпваме, връзката сред играчите, завършващите подавания ", съобщи някогашният треньор на Лудогорец.

Генчев показа още и упованията си за първия мач от новия сезон, в който Локомотив София приема Черно море на стадиона си в квартал " Надежда ".

" Черно море е извънредно сериозен тим, през предходната година се показаха добре, имат огромно неизменност, което е мъчно постижимо за български тим. Имат доста добър треньор, резервираха главния състав, имат един жанр, който практикуват от много време, което е огромен плюс за тях, тъй че от нас се желае даже да надскочим опциите си, с цел да ги победим ", разяснява Станислав Генчев.

На конференцията участва още и притежателят на " железничарите " Иван Василев, който изрази задоволството си, че Локомотив София още веднъж ще играе домакинските си мачове на своя стадион.

" С огромно наслаждение чакаме първия мач, който ще бъде първи на нашия стадион в новата епоха на Локомотив София. За мен това е едно огромно предизвикателство, сега тече огромна организация, с цел да можем да посрещнем нашите почитатели на нашия стадион. Надявам се, че това ще бъде мотивиращо и огромен тласък за нашите футболисти. Както знаете, вкъщи и стените оказват помощ. Дано да създадем един прекрасен мач и излезем спечелили в тази среща, аз ще бъде най-радостният човек. Работим по въпроса за още нови попълнения. Гледаме задоволително футболисти и това, което треньорът реши и реши, ще се опитаме да го вземем, доколкото ни разрешават опциите ", съобщи Василев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР