Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев ще се

...
Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев ще се
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Генчев връща Неделев на Колежа?

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев ще се опита да сервира подарък на почитателите на отбора. Специалистът ще опитва да върне на “Колежа ” любимеца на “бултрасите ” Тодор Неделев, твърди “Тема Спорт ”.

Както е известно, халфът мина през зимата в Лудогорец. Трансферът му бе неочакван и шокира последователите. Той обаче по този начин и не съумя да се наложи при разградчани и по-често бе запаса. През пролетта Неделев записа едвам 5 мача в елита, в които се разписа един път. 30-годишният полузащитник неведнъж е заявявал, че една от фантазиите му е да играе на новия “Христо Ботев ”. Именно това ще се опита да употребява Генчев, както и положителните си връзки с Лудогорец, където бе старши треньор, с цел да вземе Неделев чартърен.

Една от главните аргументи Тошко да напусне Ботев бе някогашният треньор и досегашен консултант на притежателя Азрудин Валентич. Неделев на няколко пъти обществено подлагаше на критика босненеца, който към този момент няма нищо общо с клуба. Или най-малко това бе обявено от управлението, което неотдавна разгласи на клубния уебсайт, че Валентич е завършил всевъзможни връзки с “канарчетата ”.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР