Новият спортен директор на шампиона на Русия Локомотив (Новосибирск) Николай

...
Новият спортен директор на шампиона на Русия Локомотив (Новосибирск) Николай
Коментари Харесай

Николай Павлов: Пламен Константинов гледа тренировките на Локомотив на видеовръзка

Новият състезателен шеф на първенеца на Русия Локомотив (Новосибирск) Николай Павлов описа за спецификата на подготовката на отбора за новия сезон.
 Пламен Константинов и Локомотив ще получат купата на Русия и златните медали в Казан “Сега стартирахме с вработващ цикъл. Занимаваме се с физическа подготовка и атлетика, с цел да може да се подготвим в добър тонус след дългата отмора. Буквално още на втората подготовка взехме топката в ръце. Чакаме да се отворят границите. В последните години ние обичайно летим за лагери в България. Сега това пътешестване е под огромен въпрос. Да замине цялостен тим зад граница в настоящите условия – това не е по никакъв начин просто. Антивирусните ограничения би трябвало постоянно да се спазват”, съобщи Николай Павлов.
 Пламен Константинов и Локомотив започват сезона против Зенит в Казан “Ролята на основен треньор в този момент е предоставена на Евгений Миткова, аз се старая да му оказвам помощ и то освен в подготвителния развой, само че и на игрището. Това е обвързвано с това, че при нас за момента не могат да дойдат чужденците. Практически целият ни треньорски щаб е от България. Техническите моменти, които са свързани с пандемията, прибавят компликации. Няколко страни са просто затворени и не може да бъдат напускани. Да дойдат в Русия също не се получава. Освен това са закрити съвсем всички консулства, комплицирано е да се получат визи. Но, считам, че до края на месеца всички към този момент ще бъдат в лагерна обстановка”, добави Николай Павлов.
 Пламен пред Sportal.bg: В Зенит (Казан) би трябвало да са щастливи от среброто (видео)

“Пламен Константинов е в непрекъсната връзка с тима. Говорим си по телефона и в режим на видеовръзка. Всички тренировки, да го кажем по този начин, вървят онлайн: Пламен ги следи онлайн. Излъчваме му волейболните занимания в директен ефир – за благополучие, в актуалния свят съществува такава опция. За страдание, основният ни треньор Пламен Константинов, няма по какъв начин да участва онлайн на тренировките. Той обаче ги следи и внася избрани корекции, когато се налага”, описа новият състезателен шеф на Локомотив пред изданието " Честное слово ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР