Новият специален модел на компактното Sports Activity Coupe съчетава подчертано

...
Новият специален модел на компактното Sports Activity Coupe съчетава подчертано
Коментари Харесай

Ексклузивен спортен дух: BMW X2 Edition GoldPlay

Новият специфичен модел на компактното Sports Activity Coupe съчетава очебийно динамично лъчение с екстровертни акценти в екстериора и ориентиран към оптималната наслада от шофирането интериор. От март 2022 година специфичните модели ще се оферират както, като Plug-in хибрид BMW X2 xDrive25e и върховия състезател BMW X2 M35i (показани в галерията), по този начин и в композиция с всички други разновидности на моторите.

Неподражаемият дизайн, който достоверно подсказва за спортните динамични характерности с атлетичното си лъчение, трансформира BMW X2 в атрактивно изключение в премиум компактния сегмент. Sports Activity Coupe (SAC) съчетава самостоятелният начин на живот с съвременна функционалност и типична за BMW наслада от шофирането. С изразителната си предница, плавните линии на профила и двете емблеми на BMW на задните колони, които припомнят за класическите купета на марката, то има самостоятелна визия даже и в границите на фамилията BMW X. От март 2022 година изключително екстровертно лъчение в града и отвън него ще обезпечава новото BMW X2 Edition GoldPlay.

Новият специфичен модел акцентира самостоятелния темперамент на BMW X2 и комбинира в допълнение съоръжение като M High gloss Shadow Line, проекцията на логото на „ X2 " от страничното огледало от страната на лидера или опционалните Адаптивни LED фарове с 4-сегментна Matrix функционалност за дългите светлини, светлини при завиване и адаптивно систематизиране на светлината със характерни дизайнерски детайли за екстериора и интериора, които обезпечават още по-интензивно преживяване при шофиране.

Новото BMW X2 Edition GoldPlay се предлага с всички разновидности на задвижванията, налични за компактния SAC. Сред тях са Plug-in хибридният модел BMW X2 xDrive25e (среден разход на гориво: 1,8 - 1,7 л/100 км; междинен разход на електрическа енергия: 15,2 - 15,9 кВтч/100 км; СО2 излъчвания (комбинирани): 42 - 38 г/км съгласно WLTP) и извънредно спортното BMW X2 M35i (среден разход на гориво: 8,1 - 7,5 л/100 км; СО2 излъчвания (комбинирани): 185 - 170 г/км съгласно WLTP).

Стилна чудатост с акценти в Galvanic Gold
Новото BMW X2 Edition GoldPlay комбинира извънредни детайли в екстериора и интериора с дизайнерски елементи и съоръжение на M Спортния пакет. М Спортното окачване включително намаляване на автомобила с 10 мм и М спортното кормилно ръководство усъвършенстват динамичността на ръководството на компактния SAC. Мощното лъчение се обезпечава от огромния, троен низък въздухозаборник под предната ризница, детайлите на предната и задната ризница с вложки в цвят Dark Shadow, арките на калниците, разширенията на праговете и Claddings в цвета на каросерията, както и от M High gloss Shadow Line и М Аеродинамичния пакет. В допълнение към декоративните лайстни на страничните прозорци, блендите на междинните и задните колони, рамките и основите на огледалата при специфичния модел в черен емайл са и ауспуховите накрайници на изпускателната система и пръстенът на емблемата на BMW на задния похлупак.

Освен това оборудването включва и M Mesh бъбрековидна решетка в черен емайл с въодушевена от моторните спортове решетъчна конструкция. Екстравагантността на специфичния модел се акцентира от рамката на бъбрековидната решетка и корпусите на външните огледала в извънредния цвят Galvanic Gold. Ярките вложки с нова двуцветна визия и цветните акценти в Galvanic Gold украсяват и включените в оборудването 19-инчови М аеродинамични джанти. Опционалните 20-инчови М аеродинамични джанти също се отличават с детайли с самостоятелен графичен дизайн с акценти в Galvanic Gold.

Нови лакови покрития на каросерията, дръзка украса.

Предлаганият за пръв път за BMW X2 цвят San Remo Green - зелен металик е непокътнат извънредно за специфичния модел. Като опция се оферират и разновидностите Alpine White, Misano Blue наследник металик, Saphir Black черен металик, Skyscraper Grey сив металик, както лаковите покрития BMW Individual Storm Bay металик, Frozen Black металки (мат) и Frozen Pure Grey металик (мат). Друг извънреден детайл са графичните фолио украшения в Galvanic Gold на вратите, както и на предните и задните странични панели.

В композиция с двете матови Frozen лакови покрития отпадат фолио декорациите от екстериора, както и корпусите на външните огледала и акцентите на BMW бъбрековидната решетка в Galvanic Gold. Вместо това рамката на бъбрековидната решетка е гланцирано черна, а корпусите на външните огледала са лакирани в цвета на каросерията. По предпочитание тези детайли могат да отпаднат и при всички други външни лакови покрития.

Интериор: спортна атмосфера с новаторски елементи.

Особено спортната и извънредна атмосфера в интериора на BMW X2 Edition GoldPlay се обезпечава от комбинацията сред характерните за М детайли и новаторските елементи. М коженият волан с мултифункционални бутони, таванът в цвят антрацит, М педалите от неръждаема стомана и М опората за крайници на лидера, както и ключът на автомобила с особено лого на М акцентират спортната устременост на специфичния модел. Старателно подбраните акценти основават стилна връзка с екстериорния дизайн. Сред тях са новите лайстни на праговете с матова повърхнина, заимствана от Mesh Design на бъбрековидната решетка конструкция и надпис,,Edition " в Galvanic Gold. Разработените особено за модела декоративни лайстни Dark Graphite (мат) в региона на пасажера до лидера имат графика, която дава отговор на фолиото в екстериора. За пръв път е употребена технологията за лазерно гравиране, с която върху повърхността на лайстната е нанесен цветът Golden Mica Metallic и по-късно е затрупан с транспарантен лак.

Друг акцент от характерното за специфичния модел съоръжение на интериора са предните М Спортни седалки със мощно подчертани странични бордове и интегрирани подглавници, тапицирани с извънредна кожа Dakota. Черните кожени повърхности на предните и задните седалки са перфорирани в региона на облегалките. Контрастните шевове и кантове в жълто-златистия цвят Giallo Oro слагат самостоятелен акцент. Освен това, M спортните седалки са с гланцова черна рамка за отвора под подглавниците и емблема на BMW M GmbH върху страничните опори на облегалката.

В допълнение към това оборудването включва и контрастни шевове в жълто-златистия цвят Giallo Oro на арматурното табло и междинната подпора, както и на междинния подлакътник и тапицериите на предните порти. Кантовете на стелките в цвят антрацит също са в осъществяване Giallo Oro. Единствено специфичният модел на BMW X2 xDrive25e се оборудва със стелки в цвят антрацит със сив кант.

Голямо многообразие от задвижвания, всеобхватно серийно съоръжение.

Освен Plug-in хибридния модел и рисково спортното BMW X2 M35i, което обезпечава превъзходна динамичност с четирицилиндровия TwinPower Turbo мотор с мощ 225 кВт/306 к.с., осемстепенната трансмисия Steptronic Sport, механичния М Спортен диференциал на предната ос и интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive, за специфичния модел се оферират още 8 разновидността на задвижването. Гамата се простира от BMW X2 sDrive18i (среден разход на гориво: 7,1 - 6,1 л/100 км; СО2 излъчвания (комбинирани): 161 - 138 г/км съгласно WLTP) със 100 кВт (136 к.с.) до BMW X2 xDrive25d с мощ 170 кВт (231 к.с.) (среден разход на гориво: 6,3 – 5,7 л/100 км; СО2 излъчвания (комбинирани): 165 - 158 г/км съгласно WLTP) и включва два бензинови и три дизелови мотори. В взаимозависимост от разновидността мощността се подава към шестстепенна механична скоростна кутия, седемстепенна трансмисия Steptronic с два съединителя или осемстепенна трансмисия Steptronic. С изключение на базовия вид за всички останали модификации като алтернатива се предлага системата за задвижване BMW xDrive, като при BMW X2 xDrive25d тя е част от серийното съоръжение.

Специфичните детайли на дизайна и оборудването на BMW X2 Edition GoldPlay по изключително атрактивен метод акцентират премиум характера на компактния SAC. Всеобхватното серийно съоръжение включва и LED фарове с интегрирани светлини за неприятни метеорологични условия, автоматизирано задвижване на задния похлупак, двузонова автоматизирана климатична апаратура и светлинен пакет с осветление на дръжките на вратите, зоната към автомобила, огледалата и зоната за слизане, както и проекция на лого „ X2 " от външното огледало от страната на лидера. Комфортът, сигурността и насладата от шофирането се обезпечават и от Контрола на скоростта със спирачна функционалност, Контрола на дистанцията при паркиране със датчици на задната ризница, Предупреждението за удар начело със спирачна функционалност при градски условия, разпознаването на пътни знаци Speed Limit Info с знак за възбраните за изпреварване, системата за ръководство iDrive със свободно изравен 10,25-инчов тъч екран и опционалния пълноцветен BMW Head-Up екран.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР