Новият смартфон на компанията отново се предлага с избран тарифен

...
Новият смартфон на компанията отново се предлага с избран тарифен
Коментари Харесай

MLS анонсира нов модел с гласов асистент на български език

Новият смарт телефон на компанията още веднъж се предлага с определен тарифен проект от Теленор и идва с вграден гласов помощник на български език
Гръцката софтуерна компания MLS Innovation Inc. разгласи разширение на портфолиото си, към което прибавя своя нов модел MX 2019, който разполага още веднъж с технологията MAIC. Това е новаторска разработка, внедрена в продуктите на компанията, която разрешава гласова интеракция през телефон или таблет на български език. Софтуерът е разполагаем във всички устройства на компанията, като дава опция на потребителите за първи път да приказват на мобилните си телефони на български език, с цел да реализират позвънявания или да изпращат известия, да търсят гласово информация в интернет или видеа в YouTube.



MLS MX 2019 идва с операционна система Android 8.1 Oreo, 5.5-инчов IPS LCD сензорен екран с 16 милиона цвята, 16-мегапикселова съществена и 13MP предна камера. MX 2019 е оборудван и с по-мощен 8-ядрен 2.0GHz Mediatek процесор, 3GB оперативна памет и 32GB вътрешна памет с опция за уголемение до 128GB с microSD карта. Телефонът също по този начин дава опция за опериране с 2 SIM карти по едно и също време с функционалността Dual SIM и разполага с вграден датчик за пръстови отпечатъци. Батерията на смарт телефона е с потенциал 4000 mAh, което разрешава доста по-дълга работа с телефона. На този стадий моделът ще се предлага единствено в черен вид, а спомагателни цветови варианти могат да бъдат пуснати по-късно през годината.
MAIC е резултат от научноизследователската и развойна активност на гръцкия R&D екип на MLS през последните 15 години във връзка с гласовото различаване и изкуствения разсъдък и става все по-интелигентна с възходящата ѝ приложимост
Потребителите на MAIC ще могат да реализират позвънявания (Talk&Call), да изпращат известия (Talk&SMS), да търсят песни или видеоклипове в YouТube (Talk&Watch for Youtube), информация в интернет (Talk&Search) или да намерят най-близките аптеки, бензиностанции, заведения и други места, които ги интересуват и, в случай че е належащо, да бъдат направлявани до тях. И всичко това на български език. Също по този начин, MAIC може да отваря всяко едно приложение, конфигурирано в потребителското MLS устройство като камера, фенерче, Bluetooth, времето и други.



Теленор предлага MX 2019 32GB Dual на цена от 199,99 лева при заплащане в брой, с двугодишен контракт за Тотал+ 27.99 или на лизинг за 9,99 лева на месец с двугодишни контракти за лизинг и за мобилни услуги за същия проект.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР