Новият сезон в най-престижната световна мъжка професионална баскетболна организация НБА

...
Новият сезон в най-престижната световна мъжка професионална баскетболна организация НБА
Коментари Харесай

НБА отново радва зрителите пряко по DIEMA XTRA и онлайн в PLAY DIEMA XTRA

Новият сезон в най-престижната международна мъжка професионална баскетболна организация НБА към този момент е в ход в спортните канали на DIEMA XTRA. Оспорваните конфликти ще бъдат предавани и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA – с абонамент или като обособени събития.

Силен старт на битката за купата на Националната баскетболна асоциация даде срещата сред два от посочените за любимци от Запада – Лос Анджелис Клипърс и Лос Анджелис Лейкърс. Домакините взеха ранно психическо преимущество, само че „ езерняците” ще стават все по-силни с натрупването на процедура.

На 27 октомври, неделя, феновете ще могат да проследят онлайн още две вълнуващи срещи. Предвожданият от Янис Адетокумбо – Милуоки Бъкс – се изправя против „ горещите” от Маями на Джими Бътлър в 00:00 ч. по DIEMA SPORT, а в 21:30 ч. Оклахома Сити Тъндър ще тества един друг и непредвидим Голдън Стейт Уориърс по DIEMA SPORT 2. Двубоите, излъчени директно, ще бъдат три пъти седмично и това ще се резервира през целия сезон. Чрез обзорното предаване „ Дневник НБА”, феновете ще бъдат в течение на всичко най-интересно, случило се по време на игровите дни. То ще бъде ежедневна част от портфолиото на DIEMA SPORT.

Традиционно, всеки четвъртък от 19:00 ч. по DIEMA SPORT 2, е непокътната територия за “НБА Екшън “. Предаването ще продължи да показва на феновете както обобщение на цялата седмица, по този начин и най-любопитните тематики, комични моменти, разбори и мнения.

Ето единствено част от дуелите, които ще забележим до края на годината:

През ноември:

Оклахома Сити Тъндър – Ню Орлийнс Пеликанс
Лос Анджелис Клипърс – Юта Джаз
Сан Антонио Спърс – Бостън Селтикс
Голдън Стейт Уориърс – Бостън Селтикс
Хюстън Рокетс – Далас Маверикс
Бруклин Нетс – Бостън Селтикс

През декември:

Лос Анджелис Лейкърс – Далас Маверикс
Торонто Раптърс – Бостън Селтикс
Голдън Стейт Уориърс – Хюстън Рокетс
Лос Анджелис Лейкърс – Лос Анджелис Клипърс

Не пропускайте най-интересните спортни събития от НБА онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР