Новият сезон на Като две капки вода чука на вратата,

...
Новият сезон на Като две капки вода чука на вратата,
Коментари Харесай

Иво Аръков влиза в Капките?

Новият сезон на " Като две капки вода " чука на вратата, като този път ще започва с три благотворителни лайфа. След това ще стартира и същинския сезон с нови участници. 

Тази година участниците са защитавани в цялостна загадка, като се прокраднаха имената единствено на двама артисти. Иво Аръков и Христо Гърбов били измежду кандидатите да завоюват шоуто за фалшификати.

Първият обаче е отказал на Маги Халваджиян и няма да бъде измежду новите участници. Актьорът, който преди броени дни пусна и първата си ария, си остава предан към бТВ, с които работи съвършено от години. 

Отказът на Аръков сигурно ще разочарова фенките му, които нямаха самообладание да го видят да имитира родни и международни звезди, още повече, че се появи добър в пеенето и би имал огромен триумф. 

Зрителите на шоуто се изненадват, че Халваджиян е решил още веднъж да го прави, откакто последният сезон беше цялостна злополука и е все по-трудно да се намерят нови и забавни участници. Образите, които се имитират, са все идентични, което омръзна към този момент не феновете и рейтинга на шоуто много спадна, написа " Блиц ". 

До броени дни ще разберем имената на участниците, като този път Маги Халваджиян е вербувал повече артисти, а не артисти, защото се раздавали повече и били по-интересни на феновете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР