Новият сезон на Гласът на България ще избухне с почти

...
Новият сезон на Гласът на България ще избухне с почти
Коментари Харесай

Нови интриги в Гласът на България: Кой кого сменя

Новият сезон на " Гласът на България " ще избухне с съвсем чисто ново жури, написа HotNews. Всички остарели фрагменти ще бъдат възобновени, като се изключи Иван Лечев. Т.е. Графа и Михаела Филева са навън, а не Глория ще смени Камелия, а друга по-актуална хала. Това е Галена, която към този момент е подписала контракта си с продуцентите на шоуто и през септември ще я гледаме паралелно до още двама нови ментора по бТВ. За тях ще ви осведомяваме в най-скоро време.



Тези дни се появи информация, че на менторското място на Ками ще седне Гло, само че това се оказа по-скоро медийна нечиста сделка, тъй като с примата на попфолка не са водени договаряния, дори името й не е било обсъждано за промяната, безапелационни са нашите източници. В краря на предходната седмица Камелия, която се задържа сполучливо задоволително дълго време в " Гласът на България " беше изрязана в " Шоуто на Николаос Цитиридис ". В предварителния й анонс, тя разгласи, че ще показа вести към музикалния формат, само че по този начин и не получи думата от водещия, а прекомерно евентуално, изявлението й да е било скъсено за феновете да се държат в напрежение досега, в който публично ще обяват новите звездни ментори.

В сектора разясняват, че Галена може да прави страхотни шоута, само че за такава огромна хапка няма подготвеност. " Може да е царицата на купона, само че с цел да бъдеш жури и наставник, би трябвало да имаш и добър изказ. Стискаме й палци да се оправи ", разясняват в гилдията. Някои пуснаха и мухата, че мястото й в предаването е подсигурено и поради привличане на рекламодатели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР