Новият сезон на Един за друг стартира, а новите участници

...
Новият сезон на Един за друг стартира, а новите участници
Коментари Харесай

Ето ги новите Момчил и Яница в "Един за друг", които ще се борят за 100 бона и охолен дом

Новият сезон на " Един за различен " започва, а новите участници са повече от забавни. В нета към този момент консуматори съпоставят новите с предходните участници и наподобява, че към този момент си имаме новите Яница и Момчил.

Подобно на към този момент разграничената двойка, по този начин и Генади и Теодора живеят дружно от 2 години, само че са женени от много скоро. Надяваме се, че в случай че в този сезон има игра с заличаване на скъпи предмети, Теодора няма да е взела булчинската си рокля. Във втори сезон Момчил не завоюва един от кръговете в играта и се наложи Яница да се елементарни със сватбената си рокля. 

Виж още: Почивка до безкрайност! Преслава в звездна компания в Дубай, чалга огласи емирството

32-годишният Генади другояче е от Ямбол, а 24-годишната Теодора е морско момиче – родена е в Бургас. Заживяват дружно на втори месец от връзката си, само че бързо разбрали, че са в действителност един за различен. Гената и Теди са се срещнали през 2020 година, когато в България имаше пропусквателни пунктове за влизане и излизане от другите градове. " Буквално я чаках от едната страна на КПП-то и не знаехме дали ще ни разрешат въобще да се забележим ". 

Виж още: Жалко: Новата Миска - с гадже! Мистериозният мъж я засипа с маркови бижута 

Какво обичат да вършат дружно ли? Генади е безапелационен – секс. Е, Теодора леко побесня във визитката и предизвести Генади да не приказва по този начин по малкия екран, само че ние чакаме супер лафове от тези двамата.

Теди е мацка с огнен заряд и огромен обсег. Мечтае за разточителен дом на три етажа, три деца, с цел да се запълни къщата. Теди желае да си отвори и салон за хубост, с цел да бъде цялостна картинката на блаженството. 

Изображение: https://www.instagram.com/vasileva.teodora.11/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР