Новият селекционер на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев даде

...
Новият селекционер на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев даде
Коментари Харесай

Дерменджиев: Има психологически проблем в националния отбор

Новият селекционер на националния тим по футбол Георги Дерменджиев даде изявление за утринния блок на Българска национална телевизия. 64-годишният експерт разяснява възможностите на „ лъвовете “ за класиране на Евро 2020 и прикани да се даде по-голямо успокоение на играчите.

„ Националният тим е чест за всеки един треньор. Това е тимът, който съставлява страната и е едно огромно предизвикателство. Въобще не се двоумих дали да приема предлагането. Когато има избор на треньор, обикновено е да има и недоволни и хора, които са срещу. За работата на един експерт се съди по резултатите. Надявам се да променим отрицателната наклонност. Нека оставим зад тила си това, което е било. Нека гледаме напред. Няма време за опити. Екипът ми е подготвен, той ще бъде разгласен на конференцията, която ще се състои. Не желая да издавам нищо по тематиката “, изясни Дерменджиев.

„ Знаем какво потомство имаме и не би трябвало толкоз грубо да се нахвърляме върху играчите. За мен има психически проблем, който може да се реши с по-голямо успокоение за играчите. Нека вървим крачка след крачка, с цел да бъде вярна работата. Предстои да приказваме с всеки състезател. За да бъдат част от националния тим, те би трябвало да са виновни и стимулирани “, добави някогашният треньор на Лудогорец и Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР