Новият селекционер на Босна и Херцеговина може да бъде назначен

...
Новият селекционер на Босна и Херцеговина може да бъде назначен
Коментари Харесай

Ивайло Петев чака до края на годината, за да разбере дали ще бъде треньор на Босна и Херцеговина

Новият селекционер на Босна и Херцеговина може да бъде назначен на 22 декември, когато ще се състои съвещание на Изпълкома на локалната футболна федерация. Най-късно изборът ще бъде изработен през януари. Както е известно, един от разновидностите за поста е Ивайло Петев.

Експертната комисия за избора на новия треньор, състояща се от Емир Спахич и Звездан Мисимович, към този момент е провела няколко изявленията с евентуални претенденти.

Сергей Барбарез е посочен като един от най-големите претенденти. Феновете го обичат извънредно доста и са подготвени да пренебрегват неналичието му на треньорски опит. Легендарният капитан ще бъде самобитен управител на националния тим. Проблем е, че той може да не успее да се оправи с натиска и рецензиите по негов адрес.

Ивайло Петев е свободен сега, а има отлични резултати зад тила си в Лудогорец. Работата му в Динамо Загреб беше оценена от самия Здравко Мамич.

Бившият футболист на ЦСКА Сергей Якирович също е един от претендентите за нов селекционер на Босна. Другите са Фарук Хаджибегич, Хусреф Мусемич, Драган Йович, Саво Милошевич, Младен Кръстаич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР