Новият селекционер на българския национален отбор по футбол - Красимир

...
Новият селекционер на българския национален отбор по футбол - Красимир
Коментари Харесай

Красимир Балъков се сбогува с феновете на "Етър"

Новият селекционер на българския народен тим по футбол - Красимир Балъков, се обърна към почитателите на сегашния си отбор " Етър " Велико Търново преди може би последния му мач като треньор на " виолетовите ".

Утре (23 май) търновци посрещат " Славия " във втори мач от баража за 7-ото място в Първа професионална лига. В първата среща " Етър " загуби с 0:1. Крайният победител ще има опция да играе бараж за присъединяване в Лига Европа против " Левски ".
Красимир Балъков е новият народен селекционер (ВИДЕО) "Той е човек, който има вяра в българския футбол ", съобщи Борислав Михайлов
Ето и цялото послание на Балъков, оповестено в обществените мрежи:

" Скъпи другари, последователи на „ Етър “,

Вече сме на финала на шампионата, а във Велико Търново ни остава да изиграем последния си мач на сезона, в четвъртък - 23 май. Вие постоянно сте подкрепяли тима и във времето, когато предходната година се борихме за оцеляване и през тази, когато възвърнахме същинското лице на „ Етър “ като тим, с който всеки се преценява. Нека и в този финален мач на „ Ивайло “ покажем, че дружно сме мощни. Нека подкрепим футболистите и приключим акцията с победа. Аз персонално ще го приема като признателност към всички, които през тези години работихме за възраждането на нашия клуб.

Този мач, въпреки и финален в Търново, няма да е мач за довиждане, а единствено стадий от пътя, по който ще продължим дружно. Предполагам, че всички ще ме разберете и ще подкрепите решението, което взех да стана селекционер на националния тим по футбол. Това е най-отговорната позиция в треньорската специалност и в същото време предложение, на което не може да се откаже. Националният тим има потребност от вашата поддръжка, по този начин както подкрепяхте през тези близо две години дружно и нашият „ Етър “.

За бъдещето на тима мога да кажа - то е начертано. Заедно с Община Велико Търново в лицето на кмета Даниел Панов и ръководителя на управителния съвет Професор Георги Камарашев, всички работещи в клуба, спонсорите, почитателите, медиите в града, положихме основите на новия ни отбор и в този момент остава и отсега нататък освен да пазиме с достолепие постигнатото, само че и да го развиваме и надграждаме. Искам да изкажа и моята специфична признателност и към члена на Управителния съвет Александър Нанков, който постоянно беше компактно до нас и ни оказваше постоянно доста сериозна поддръжка. Моите сътрудници, които остават в тима, знаят цената на този триумф, извоюван с доста труд и себераздаване и дружно с вас – правилните почитатели на „ Етър “ ще продължат по този път.

Аз оставам с отлични усеща от това, което изживях през този интервал, като най-искрено ви благодаря за всеотдайността и поддръжката, които ни оказвахте във всеки мач.

БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!

Ваш Красимир Балъков "



Балъков беше показан като нов селекционер на националния тим преди седмица. Той наследява Петър Хубчев на поста.

В родния си клуб " Етър " Балъков е на треньорския пост от януари 2018 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР