Новият секссимвол на българското кино - Филип Буков, извади глезен

...
Новият секссимвол на българското кино - Филип Буков, извади глезен
Коментари Харесай

Секссимволът на българското кино се потроши, извади глезен след тренировка

Новият секссимвол на българското кино - Филип Буков, извади гален след подготовка. Актьорът посети ВМА-София, където му бе оказана първа помощ. Известно е, че любимецът на дамите обича да спортува и постоянно получава контузии. Ето какво написа Филип Буков в персоналния си профил във Facebook: 

" Фалстарт в понеделник.

Изваден гален и една връзка по-малко.

Когато влязох в незабавното докторката ми сподели: “Знам кой си, само че не тъй като си прочут, а тъй като постоянно ни посещаваш. " След като минах рентген и стана ясно какво съм направил лекарите ме изпратиха с благопожелание да приключа тази годишна традиция.

Неведнъж съм казвал, че имам сантимент към тази специалност и когато прочета за следващия обичай доктор или стачкуващи доктори, тъй като заплатите им са ниски, се възнамерявам, ами в случай че всички те емигрират? Какво вършим тогава? Същото е и ситуацията с учителите. Няма ли кой да лекува и да образова нацията сме изгубени.

Благодаря и на моя другар @naydenovvvvv, че ме качи на бялата " Веспа " и като същинска кола за спешна помощ ме стовари пред незабавното. Не ме остави нито за момент самичък в болничното заведение и изгуби половината си ден.

P.S. Инцидентът стана по най-нелепия метод. След подготовка по битка, вървя напред и виждам обратно, препъвам се в тепиха и стъпвам изкривено. Нямам думи какъв брой съм изгубен ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР