Новият седан Ativ се присъедини към гамата на Toyota Yaris.

...
Новият седан Ativ се присъедини към гамата на Toyota Yaris.
Коментари Харесай

Toyota представи евтин Yaris седан

Новият седан Ativ се причисли към гамата на Toyota Yaris. Бюджетният модел ще бъде пуснат в продажба до края на годината на цена от 15 000 до 19 400 $. Това се оповестява на формалния уебсайт на Toyota.
`Toyota

Новата Toyota Yaris Ativ е създадена в съдействие с Daihatsu. Седанът е построен върху опростена версия на платформата TNGA, която се употребява и от хечбека Toyota Yaris. Колата е доста по-голяма от своите " братя и сестри " от семейство Yaris. Размерите на Toyota Yaris Ativ са:
Дължина - 4425 мм
Широчина - 1740 мм
Височина - 1480 мм
Междуосие - 2620 мм
Освен това версията с четири порти е поразително друга като дизайн. Има скатен дъговиден покрив и релефни страни. Предната част е направена в духа на по-старата Toyota Corolla: необятната радиаторна решетка е съчетана с удължени диодни фарове.
`Toyota

В салона има дигитален инструментален панел, а за ръководството на инфоразлекателната система дава отговор огромен 8- или 9-инчов сензорен екран (в взаимозависимост от версията). Обемът на багажника е 476 литра.

`Toyota

Седанът Toyota Yaris Ativ получава и безключов достъп, ESP, 6 въздушни възглавници и климатик. Топ версията прибавя кожен салон, климатроник, камера за задно виждане и адаптивен круиз надзор. В допълнение, най-скъпата версия обезпечава автоматизирано прекъсване, надзор на маркировката и " слепите " зони.
`Toyota

Новата Toyota Yaris Ativ дебютира с 1.2-литров бензинов мотор с мощ 94 к.с., който изразходва приблизително 4.3 л/100 км. По-късно ще бъде добавена и още по-икономична хибридна трансформация със 116 к.с. Всички версии са оборудвани с вариаторна скоростна кутия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР