Новият рутер Tenda AC23 е оборудван със 7x6dBi външни антени(снимка:

...
Новият рутер Tenda AC23 е оборудван със 7x6dBi външни антени(снимка:
Коментари Харесай

Tenda AC23 – нов гигабитов Wi-Fi рутер


Новият рутер Tenda AC23 е оборудван със 7x6dBi външни антени
(снимка: Tenda)

Мрежовата компания Tenda Technology разгласи местна наличност на AC23 – двубандов Gigabit Wi-Fi рутер от клас AC2100. Новият модел употребява технология 802.11 ac wave2 за предаване на сигнала и поддържа сумарна скорост на трансфер до 2033 Mbps.

Благодарение на от 5-гигахерцова лента, Tenda AC23 обезпечава по-широко покритие и по-бърза Wi-Fi скорост спрямо елементарните рутери, оборудвани с 3×3 MU-MIMO.

Вграденият усилвател на сигнала, употребен както на 2,4GHz, по този начин и на 5GHz, усъвършенства опцията за навлизане през стени и уголемява Wi-Fi покритието. поддържа IPv6 протокол за предаване на данни, който понижава времето за трансфер и минимизира забавянето за по-добро игрово преживяване.
още по тематиката
Новият рутер на Tenda е оборудван със 7x6dBi външни антени и разполага с четири канала за връзка на данни в лентата за 5GHz, с цел да обезпечи усъвършенствано покритие и по-силен Wi-Fi сигнал.

Наличните гигабитови портове с поддръжка на до 1000Mbps и мощният 28-nm 1GHz процесор, оборудван с 500MHz копроцесор с двуядрен дизайн, допълват високата продуктивност на устройството.

Tenda AC23 се предлага на българския пазар от формалния дистрибутор на цена от към 120 лева с Данък добавена стойност и 36 месеца гаранция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР