Новият режим Ambient Mode показва произведения на изкуствотоAmbient Mode не

...
Новият режим Ambient Mode показва произведения на изкуствотоAmbient Mode не
Коментари Харесай

QLED телевизор превръща дома в арт галерия

Новият режим Ambient Mode демонстрира творби на изкуството

Ambient Mode освен прибавя стойност към тв приемника, когато той е изключен, само че добавя и всекидневието на потребителите (източник: Samsung)

Новата линия тв приемници QLED на Samsung ще разполага с режим Ambient Mode, който демонстрира друго наличие, включително международно приети творби на изкуството, когато тв приемникът е изключен, оповестиха от компанията.

Чрез Ambient Mode потребителите могат да виждат разнообразни типове информация като вести, прогнози за времето, фотоси или музика на екрана на своя QLED тв приемник. Освен това Samsung си партнира с известни актьори като Тали Ленъкс, с цел да демонстрира и техните творби на екрана на новата си линия тв приемници.

Ambient Mode освен прибавя стойност към тв приемника, когато той е изключен, само че добавя и всекидневието на потребителите, като по този начин новият QLED излиза отвън рамките на стандартните тв приемници, обявиха от Samsung. Компанията възнамерява да усили наличието, предлагано в Ambient Mode, като си партнира с надарени актьори през идващите няколко години.

QLED тв приемникът с Ambient Mode се вписва идеално в интериора (източник: Samsung)

Призната за своите нереални картини с маслени бои, Тали Ленъкс, модел и актьор с глас в стилната промишленост, си сътрудничи със Samsung, с цел да обезпечи тези нови преживявания за потребителите, които се възползват от Ambient Mode.

Холандци по националност, Scholten & Baijings сътвориха сбирка от творби на изкуството, които подчертават върху артикули от порцелан и от плат, и са в елегантни цветове и претекстове. Потребителите на новите QLED тв приемници ще могат да виждат тези произведения като част от интериора на жилището.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР