Новият президент на САЩ Джо Байдън обяви замяната на правителствения

...
Новият президент на САЩ Джо Байдън обяви замяната на правителствения
Коментари Харесай

Джо Байдън сменя колите на цялата администрация с електически

Новият президент на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи замяната на държавния авто парк с електрически коли. Освен това всички тези " зелени " коли би трябвало да са от американско произвеждане, оповестява Car and Driver, което ще облагодетелства главно Tesla.

Байдън даде обещание да трансферира длъжностните лица на електрически коли по време на предизборната си акция. Подписвайки съответния декрет, той сподели, че електрификацията на транспортните средства ще сътвори доста работни места и че това ще бъде " най-голямата обществена инвестиция в инфраструктура за публични поръчки, проучвания и развиване от Втората международна война насам ".

Въпреки това, както беше маркирано, самият декрет не загатва директно подмяната на автомобилния парк, като той е дълбокосмислен, само че по-странното е, че United Auto Workers, General Motors и Ford излязоха с изказвания в поддръжка на указа на новия президент на Съединени американски щати.

Не е известно какъв брой време може да отнеме прекосяването от бензинови към електрически коли. Вероятно, написа Car and Driver, това ще отнеме няколко години. Сега американският авто парк на администрацията включва 645 хиляди автомобила, а за какво от възможното решение
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР