Новият председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен има

...
Новият председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен има
Коментари Харесай

Братът на еврошефката фон дер Лайен: България е грешката на живота ми!

Новият ръководител на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен има има особено отношение към България, което може да се отрази на бъдещите ни връзки с Брюксел. Става дума за брата на новия европремиер - Ханс - Холгер Албрехт. ”България е Грешката на живота ми ”, декларира той в изявление във връзка негово бизнес начинание в нашата страна.
Това разкрива изданието „ 19 минути “. Става въпрос за договорката за Нова телевизия, когато през 2008 година против 620 милиона евро я придобива MTG. По това време Ханс - Холгер Албрехт е президент и основен изпълнителен шеф на медийната компания, която тогава е и притежател на основания от нея международен безвъзмезден ежедневник „ Метро “. Сделката е отчайващо несполучлива за колоса, откакто той направи и спомагателни вложения в България, а се наложи да продаде уедрения бизнес в страната ни по-късно за 185 млн. евро. И то не на стремежи от компанията претендент - чешкия милиардер Петeр Келнер. Благодарение на нашите държавни органи, тъй като " има прекомерно доста пари ", той беше силово отхвърлен в интерес на българските бизнесмени братя Домусчиеви. 11 години по-късно, макар че от дълго време е началник на различен медиен колос - Deezer, той си спомня за " грешката на живота си " с огромна мъка. Както и за по-малка, само че също обидна загуба - в благотворителен мач братът на Урсула фон дер Лайен и отборът на Нова губят от тима на премиера Борисов с 3:10 през 2009 година

Сестрата, новата шефка на Европейската комисия пък последно беше у нас на среща на министрите на защитата на Европейски Съюз в границите на българското европредседателство. Сензационна фотография с нея в обществените мрежи обаче сподели персоналната зъболекарка на Цветан Цветанов и депутатка от ГЕРБ Джема Грозданова, която по необичайно стичане на събитията е ръководител на... Комисията по външна политика на родния парламент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР