Новият обект ще се намира на ниво -1 на Mall of ...

Новият обект ще се намира на ниво -1 на Mall of

Скоро! Pulse Fitness & Spa отваря нов ултрамодерен обект в Mall of Sofia!

Новият обект  ще се намира на равнище -1 на Mall of Sofia  и ще бъде оборудван с най-модерните уреди от топ марките в промишлеността: Life Fitness и . Предвидени са новаторски зали за групови занимания и атрактивно 5D спининг студио със звукови и образни резултати. За удобството на клубните членове е обезпечен и  безвъзмезден паркинг при визитата на обекта .

Футуристичната визия на Pulse Fitness Mall of Sofia е в действителност впечатляваща! Фитнесът с присъщите за веригата  open space пространства с първокласен дизайн , гарантиращи спокойна подготовка на всички гости. На равнище 1 на обекта са ситуирани залите за групови тренировки и силовата зона, а на горния полуетаж – просторна кардио зона и съблекални с всички улеснения. По този метод е реализирана оптимална функционалност на пространствата.

Pulse Fitness Mall of Sofia е деветият клуб от веригата на територията на столицата. С неповторимия си дизайн и функционалност клубът дава безапелационна поръчка освен да затвърди репутацията на марката, само че и сполучливо да я надгради.

От фитнес веригата загатват също по този начин, че по случай идния им девети рожден ден са подготвили още доста вълнуващи изненади. Очаквайте повече информация за тях през идната седмица.

Източник: actualno.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg