Новият Nokia 6310 се позиционира като подарък за носталгично настроените

...
Новият Nokia 6310 се позиционира като подарък за носталгично настроените
Коментари Харесай

Култовият Nokia 6310 се завръща обновен


Новият Nokia 6310 се нарежда като подарък за носталгично настроените почитатели на марката
(снимка: HMD Global)

К ултовият телефон Nokia 6310, показан преди 20 години, се завръща на пазара с освежен дизайн, здрав корпус и пристрастяваща игра „ Змия ”, оповестиха от HMD Global – д омът на телефоните Nokia.

Подобреният дизайн на Nokia 6310 припомня за класическия контур на оригинала и се отличава с присъщите за модела дълъг живот на батерията и физическа устойчивост и, несъмнено, една от емблемите на 90-те – „ Змията ”! Сред новостите са още повишен шрифт на менюто и безжично FM радио.

Новият модел се нарежда като подарък за носталгично настроените почитатели на марката, търсещи комфорта на надеждните и лесни за прилагане устройства. Екранът и бутоните също уголемени за в допълнение улеснение и експедитивност за връзка с околните, писане на известия и прилагане на приложения.

Оригиналният Nokia 6310, излязъл на пазара преди 20 години, и неговият правоприемник
(снимка: HMD Global)

Nokia 6310 може да се трансформира и в опция за развлечения, включително слушане на вести и музика по обичаните радиа, диалози с другари или играене на „ Змията ”. Батерията устоя седмици, което отстрани паниките по кое време и къде ще може да се  зареди. Емблематичната за марката устойчивост на този модел се дължи на поликарбонатния корпус, който е резистентен на всевъзможни въздействия от всекидневието.

„ За всички фенове на телефоните с бутони това е истинският и паметен модел и въпреки неговият 2,8-инчов екран със заоблени очертания да е нов, той е запазил познатите си контур и функционалност. Именно този модел беше един от пионерите на прехода на мобилните устройства към всеобщия пазар през 2001 година, по тази причина не е изненада, че следим огромен интерес към наследника му 2 десетилетия по-късно ”, разяснява новия артикул Адам Фъргюсън, шеф „ Продуктови маркетинг ” в HMD Global.

Емблематичната за Nokia 6310 устойчивост се дължи на поликарбонатния корпус
(снимка: HMD Global)

Nokia 6310 е разполагаем за покупки у нас във верига магазини Технополис в тъмнозелен и черен цвят на целесъобразна цена от 120 лева.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР