Новият национален селекционер на България - Георги Дерменджиев, даде интервю

...
Новият национален селекционер на България - Георги Дерменджиев, даде интервю
Коментари Харесай

Дерменджиев обяви целта пред България и заяви: Който го е страх от мечки, да не ходи в гората

Новият народен селекционер на България - Георги Дерменджиев, даде изявление за GONG.BG , в което разгласи задачата пред "трикольорите ".

"Доста бързо се случиха нещата. Говорих с Данчо Лечков и бързо се разбрахме. Аз като българин постоянно съм подкрепял националния тим, каквито и резултати да сме реализирали. Така би трябвало всички да вършим.

Да не се съсродоточаваме единствено върху отрицателното, а да гледаме и позитивните неща. Важното е да работим крепко и да даваме всичко от себе си, с цел да може да покачваме равнището. Независимо от резултатите напоследък, виждам някаква искрица. Вярвам, че имаме късмет да се класираме на огромен конгрес. Това ни е задачата. Наясно съм с моментната обстановка. Няма да бъде по никакъв начин елементарно, само че ще се борим. Който го е боязън от мечки, не би трябвало да върви в гората ", съобщи Дерменджиев.

"Още не съм взел решение за хората, които ще влязат в моя щаб. Все отново става дума за националния тим и би трябвало деликатно да ги подбера. Когато става дума за България, няма място за опити. Всеки треньор има свое виждане, само че е ясно, че когато приказваме за значими мачове и печелене на точки, би трябвало да залагаме на най-хубавото ", сподели още опитният експерт пред GONG.BG .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР