Новият наставник на ЦСКА вече си е направил равносметка за ...

Новият наставник на ЦСКА вече си е направил равносметка за

Илич набелязал първия за гонене фуболист от ЦСКА

Новият ментор на ЦСКА към този момент си е направил равносметка за качествата на част от играчите в отбора. Сърбинът обаче е останал отчаян от представянето на крилото Йоан Баи по време на подготвителния лагер и контролите на тима в Австрия.

Смята се, че Илич няма желание да залага на него през идния сезон и се чака напълно скоро „ алените “ да потърсят решение за бъдещето му. Все още обаче не е ясно дали той би бил склонен да си тръгне, защото договорът му изтича през лятото на 2024 година.

Баи не съумя да се наложи в състава след прехвърлянето си преди година, като загуби титулярното място за сметка Яник Вилдсхут. От началото на подготовката представянето му също не е на равнище и Илич към този момент е решил качествата му.

Сърбинът има съществени забележки и към още няколко от чужденците в тима. Към момента Илич ще би трябвало да продължи да разчита на тях и за старта на сезона. На „ Българска войска “ имат много проблеми с контузени футболисти напоследък, а също така забавянето в селекцията води до липса на по-голяма ширина в състава.

Не е изключено при привличането на набелязаните трансферни цели „ алените “ да се разделят с ненужните футболисти. Голяма част от младите, играчи, които се подготвяха с отбора на лагера в Австрия, пък ще бъдат преотстъпени или ще се причислят към дублиращия тим, който ще се подвизава в Югозападната Трета лига.

Източник: gong.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg