Новият наставник на Левски Славиша Стоянович, който дебютира с победа

Новият наставник на Левски Славиша Стоянович, който дебютира с победа ...

Стоянович поиска нови играчи и каза какво мисли за изпадналия в немилост Станислав Иванов

Новият наставник на Левски Славиша Стоянович, който дебютира с победа начело на сините, надигравайки с 1:0 Локомотив (Пловдив), заяви, че не желае тимът да продава своята звезда Станислав Иванов, а да го върне обратно в отбора. Припомняме, че Иванов е в немилост, тъй като има неразбирателство с боса на Левски Наско Сираков относно преговорите за нов договор.

Също така Стоянович допълни, че се нуждае от нови футболисти.

“Не мога да кажа нищо за негов трансфер, защото не знам нищо. Моето желание е да остане и да се върне в отбора. Станислав Иванов липсва на отбора”, каза Стоянович.

“Супер е, че започнахме с победа след всички порблеми през последния месец. Беше труден мач. Бяхме компактни, дисциплинирани. Вижда се, че не сме в оптимално състояние. Трябва да се успокоим и да се настроим за новия мач след три дни. Момчетата дадоха всичко от себе си. Имаше добра комуникация между линиите. Вижда се, че през второто полувреме отпаднахме физически, имаме къса скамейка. На някои постове нямаме алтернатива. Имам три-четири тренировки с целия отбор. Доволен съм. Накрая беше всичко добре.

Искам да намеря точната позиця на играчите, къде е най-добре за тях. Трябва да се докарат нови футболисти по някаква схема”, каза Стоянович след срещата. efbet Лига 12 кръг, сряда 2 декември Левски 1:0краен резулат Локомотив (Пловдив)

Източник: sportal.bg