Новият наставник на Левски Славиша Стоянович, който дебютира с победа

...
Новият наставник на Левски Славиша Стоянович, който дебютира с победа
Коментари Харесай

Стоянович поиска нови играчи и каза какво мисли за изпадналия в немилост Станислав Иванов

Новият ментор на Левски Славиша Стоянович, който дебютира с победа отпред на сините, надигравайки с 1:0 Локомотив (Пловдив), съобщи, че не желае отборът да продава своята звезда Станислав Иванов, а да го върне назад в тима. Припомняме, че Иванов е в недружелюбност, защото има недоразумение с боса на Левски Наско Сираков по отношение на договарянията за нов контракт.

Също по този начин Стоянович добави, че се нуждае от нови футболисти.

“Не мога да кажа нищо за негов трансфер, тъй като не знам нищо. Моето предпочитание е да остане и да се върне в тима. Станислав Иванов липсва на отбора”, сподели Стоянович.

“Супер е, че започнахме с победа след всички порблеми през последния месец. Беше сложен мач. Бяхме компактни, дисциплинирани. Вижда се, че не сме в оптимално положение. Трябва да се успокоим и да се настроим за новия мач след три дни. Момчетата дадоха всичко от себе си. Имаше добра връзка сред линиите. Вижда се, че през второто полувреме отпаднахме физически, имаме къса пейка. На някои постове нямаме опция. Имам три-четири тренировки с целия тим. Доволен съм. Накрая беше всичко добре.

Искам да намеря точната позиця на играчите, къде е най-добре за тях. Трябва да се докарат нови футболисти по някаква схема”, сподели Стоянович след срещата. efbet Лига 12 кръг, сряда 2 декември  Левски 1:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР