Новият, напълно електрически Ford E-Transit ще трябва да бъде предоставен на

...
Новият, напълно електрически Ford E-Transit ще
трябва да бъде предоставен на
Коментари Харесай

Големи клиенти вече тестват Ford E-Transit

Новият, изцяло електрически Ford E-Transit ще трябва да бъде възложен на клиентите през пролетта на 2022 година Но той към този момент се „ търкаля “ по пътя, тъй като големите клиенти с автопаркаове започнаха полеви тестове с комерсиалното транспортно средство в действителното придвижване.

Сред сътрудниците на компанията в Германия са основаната в Кьолн компания за ръководство на боклуци AWB и градската администрация на Кьолн. Освен това DHL Express във Англия, Norwegian Post, британската Ocado Group и скандинавската компания Recover Nordic ще тестват новия E-Transit за интервал от шест или дванадесет месеца.

Тестовите транспортни средства са различни варианти на електрическия Ford E-Transit с бруто тегло на транспортното средство между 3,5 и 4,25 тона, в това число шаси с хладилник, закрита каросерия, и самосвал. Частично специализираните преобразувания имат за цел да отразят многото комплицирани условия, на които търговските транспортни средства Ford Transit трябва да дават отговор в ежедневната си работа.

Полевите проби бележат следващата фаза в създаването на новия Ford E-Transit, след като транспортното средство към този момент е преминало през тежки натоварвания на тестовите площадки на Ford и в технически съоръжения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР