Новият нападател на ЦСКА-София Жорди Кайседо се закани, че той

...
Новият нападател на ЦСКА-София Жорди Кайседо се закани, че той
Коментари Харесай

Кайседо: Отиваме в Разград за победа

Новият нападател на ЦСКА-София Жорди Кайседо се закани, че той и съотборниците му отиват единствено и само за победа в идното дерби с Лудогорец в Разград. Еквадорецът е безапелационен, че задачата на " алените " е купата и по тази причина те са длъжни да победят огромния си съперник.

" В ЦСКА съм от няколко седмици и се пробвам да се приспособявам допустимо най-бързо. Още не съм на равнището, което желая да бъда. Трябва да продължа да упражнявам старателно и да усъвършенствам физическото си положение. От много време не съм играл публични мачове и това се отразява ", сподели Кайседо в предаването " Домът на футбола ".

" Лудогорец е отличен тим, само че ние работим всеки ден, с цел да ги настигнем. В момента мислим единствено за гостуването в Разград и по какъв начин да им се противопоставим най-добре. За нас задачата е една - да върнем тима на първата позиция, където му е мястото ", добави еквадорецът.

" Наясно сме, че Лудогорец загуби точки против Локомотив (Пд). За нас по-важното е, че ние сме в добра серия от две поредин победи без позволен гол. Интересува ни само какво се случва в нашата градинка. Знам, че в Разград се играе доста мъчно, само че ние имаме високо самочувствие и отиваме там за победа ", сподели още нападателят.

Накрая той разяснява и трусовете в към собствеността на клуба и възможното отдръпване на благодетеля Гриша Ганчев.

" Здачата на нас футболистите е да сме оптимално съсредоточени в работата си на игрището. Не ни интересува това, което се случва отвън зеления килим. Нашите сили постоянно са ориентирани към това да даваме най-хубавото от себе си, когато даден дуел стартира! ", приключи Кайседо.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР