Новият монитор е с 27-инчовия екран, разполага с технологията NVIDIA

...
Новият монитор е с 27-инчовия екран, разполага с технологията NVIDIA
Коментари Харесай

ASUS пусна на българския пазар ROG Swift PG27UQ

Новият екран е с 27-инчовия екран, разполага с технологията NVIDIA G-SYNC HDR и е първия гейминг екран на пазара, който предлага изображения с качество 4K UHD (3840 x 2160), необикновен контрастност, оптимално ярки и контрастни зони при периодичност на освежаване 144 Hz в режим на овърклок
PG27UQ е първият гейминг екран на пазара, сертифициран с DisplayHDR 1000- топ стандарт за HDR качество. Технологията quantum dot разрешава на монитора да поддържа 97% от професионалната цветова гама DCI-P3 и 99% Adobe RGB, което придава по-реалистични цветове и хомогенно градиране на нюансите. В допълнение, PG27UQ е авансово калибриран непосредствено във фабриката и обезпечава ∆E показател на цветна акуратност под 3.0. Новите адаптивни осветителни тела – прожекционният комплект ROG Light Signal и Light Signature – обезпечават идеална конфигурация за игрални сесии. В допълнение, интегрираният светлинен датчик автоматизирано настройва яркостта, с цел да предотврати увреждането на очите..
4K UHD със с корост за освежаване на фрагментите 144Hz и NVIDIA G-SYNC
ROG Swift PG27UQ е първият екран, кадърен да предава UHD (3840 x 2160) със скорост за освежаване на фрагментите 144Hz в режим на овърклок. PG27UQ ще даде на геймърите впечатляващо
Всичко за Вашата сватба
качество без никакво закъснение на картината, до момента в който играят обичаните си игри. Те ще имат опцията да се насладят на несравнима степен на подробност, точни изображения и ясно проявление на текст на екрана. Освен това, PG27UQ е оборудван с технологията NVIDIA G-SYNC, която спомага за постигането на ненадминато гейминг преживяване за всевъзможен вид игри: шутър от първо лице, спортни, стратегически или спортни.


Технологиите High Dynamic Range и Quantum Dot
Мониторите оборудвани с NVIDIA G-SYNC High Dynamic Range (HDR) предлага осветеност близка до тази, която усеща човешкото око и доста по- богата цветова гама от тази при обикновенните монитори. Тези монитори довеждат продуктивността до ново равнище и оферират пикова бляскавост от 1000 cd/m2, която е няколко пъти по-висока от тази при общоприетите монитори. PG27UQ разполага със светодиодно фоново осветлениес 384 на брой самостоятелни осветени зони, които обезпечават мощен контрастност за по-богато прекарване и по-естествен външен тип на по-тъмните изображения. Освен това, геймърите могат да свързват HDR конзоли или устройства за стрийминг, с цел да се насладят на висококачествено 4K UHD наличие на монитора PG27UQ.

PG27UQ е първия и единствен гейминг екран на пазара, сертифициран
Всичко за Вашата сватба
с DisplayHDR 1000-утвърден стандарт за HDR представянето на LCD екрани, обхващащ  осветяване, цветова гама, битова дълбочина и време на пускане. Това са фактори, които са освен значими за гейминг мониторите, само че и за монитори, употребявани от експерти и основатели на наличие.

ASUS ROG Swift PG27UQ идва калибриран непосредствено от фабриката за по-голяма акуратност на цветовете, с показателят ΔE (Delta-E) на цветова разлика под 3.0. Благодарение на IPS панела, който включва технологията quantum dot, PG27UQ обезпечава по-ярки изображения и поддържа професионален пъстър диапазон от 97% DCI-P3 / 99% AdobeRGB. DCI-P3 има 25% по-широка цветова палитра от sRGB, което значи по-реалистични цветове и необятни ъгли на гледане.


ASUS Aura Sync
С изключителната технология за осветление ASUS Aura Sync, ROG Swift PG27UQ обезпечава блестящо осветяване, което може да бъде синхронизирано с други съвместими съставни елементи или периферни устройства  за разширена RGB екосистема. Интегрираната система за светлинна сигнализация ROG в горната част на монитора разрешава на геймърите да проектират логото ROG на стената или бюрото си, защото комплектът Light Signature за прожектиране на светлинни сигнали разрешава основаването и персонализирането на светлинни резултати.
Проектиран за спортни гейминг сесии
ROG Swift PG27UQ
Всичко за Вашата сватба
е подобаващ и за гейминг маратони. Мониторът употребява датчик за околна светлина, с цел да проучва изискванията на осветеност и да контролира равнището на яркостта. Сензорът понижава яркостта при условия на слаба осветеност и усилва яркостта при мощна такава. Освен това мониторът включва TÜV Rheinland сертифицираните технологии ASUS Ultra-low Blue Light и Flicker-free, които защищават от отрицателните резултати върху очите на синята светлина и резултата на трептенето на екрана. ROG Swift PG27UQ идва с ергономичен статив, който разрешава контролиране посредством завъртане и смяна на височината, тъй че геймърите да се насладят оптимално на игрите и постоянно да имат съвършен ъгъл на гледане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg