Новият Mercedes C43 AMG 4Matic направи своя официален дебют в

...
Новият Mercedes C43 AMG 4Matic направи своя официален дебют в
Коментари Харесай

Ето колко струва новото C43 AMG в България

Новият Mercedes C43 AMG 4Matic направи своя формален дебют в края на месец април, а ето, че спортният седан към този момент е разполагаем за поръчки и настройване в уеб страницата на марката в България. Седанът се задвижва от 2.0-литров бензинов мотор, куплиран с автоматизирана трансмисия с 9 предавки и задвижване на четирите колела. Мощността му е 402 конски сили, а оптималният въртящ миг доближава 500 нютон метра и се предава в съответствие 31% на 69% в интерес на задните гуми.
`Ето

В страната ни цената на базов модел стартира от 136 380 лв. против които получавате екстри като LED фарове, огледала с автоматизирано затъмняване, автоматизирана климатична апаратура, MBUX мултимедийна система, помощник за следене на лентата и други.
`Ето

Допълнително могат да бъдат добавени пакет AMG Carbon Exterior II с карбонови детайли в екстериора за 4205 лв., цвят по желание, достигащ до 4760 лв., разнообразни джанти с цени до 4205 лв.. Фарове Digital Light също могат да вдигнат цената с 4270 лв.. Подобна е и цената на панорамният таван, а затъмнените задни стъкла костват спомагателни 890 лв.. Едва ли ще успеем да изредим всички екстри, само че в случай че решите, че желаете да изредите всичко от конфигуратора, то крайната цена сигурно може да нарасне с най-малко още 50 хиляди лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР