Новият кръг от санкции на САЩ ще има сериозни негативни

...
Новият кръг от санкции на САЩ ще има сериозни негативни
Коментари Харесай

Фич: Новите санкции на САЩ ще имат сериозни негативни последици за руските компании

Новият кръг от наказания на Съединени американски щати ще има " съществени отрицателни последствия " за съветските компании, включени в американския " черен лист " и ще ограничи капацитета на икономическия напредък на Русия, предава БНР. Това е оповестила рейтинговата организация " Фич ".
На 6-ти април американското Министерство на финансите наложи наказания на редица съветски олигарси и на 14 компании, които те имат или управляват, като съобщи, че те се възползват от съветската страна, участвайки в " злоумишлени действия " по целия свят.

Възможно е глобите да окажат съществено влияние върху посочените в листата компании, като те няма да могат да правят транзакции в щатски долари - общоприетата международна валута при търговията със артикули и съществена валута в покупко-продажбите с контрагенти в интернационалната търговия ", отбелязала кредитната организация.
Наложените от Съединени американски щати наказания разтресоха много съществено съветските финансови пазари през отминаващата седмица, обезценявайки рублата и сривайки акциите на четири обществено регистрирани компании.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР