Новият коронавирус причини за последното денонощие смъртта на още 638

...
Новият коронавирус причини за последното денонощие смъртта на още 638
Коментари Харесай

638 жертви на коронавируса в САЩ за денонощие

Новият ковид аргументи за последното денонощие гибелта на още 638 души в Съединени американски щати, с което общият брой на умрелите там доближи през вчерашния ден 97 688 души, сочи броене на американския университет " Джонс Хопкинс ".

Потвърдените случаи в страната към този момент са 1 641 585, демонстрират данните на основания в Балтимор университет. Съединени американски щати са най-засегнатата от пандемията от ковид страна както по брой инфектирани, по този начин и по брой на смъртните случаи.

Белият дом заяви, че се не разрешава достъпът в Съединени американски щати на чужденци, които са посетили Бразилия в последните две седмици. Това става два дни, откакто южноамериканската страна стана втора в света по брой инфектирани с ковид след Съединени американски щати. Говорителка на Белия дом посочи в официално съобщение, че възбраната се отнася за чужденци, които са били в Бразилия до 14 дни, преди да пътуват за Съединени американски щати, само че тя не визира комерсиалния поток сред двете страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР