Новият коронавирус, появил се в Китай, не е открит у

...
Новият коронавирус, появил се в Китай, не е открит у
Коментари Харесай

Москва: Няма коронавирус в Русия

Новият ковид, появил се в Китай, не е открит у седемте китайски туристи, настанени нощес с висока температура в московска болница. Здравословното им положение към този момент е приемливо и те не са развили пневмония, оповестиха здравните управляващи в съветската столица.

Туристите от Китай ще бъдат изписани за амбулаторно лекуване като се изключи една жена, у която е открит вирус на грип А. Тя се усеща относително добре, получава уместно лекуване и скоро също ще бъде изписана, увериха московските медици.

Коронавирус у госпитализированных в Москве китайских туристов не обнаружен.
В больнице останется только одна пациентка, у которой обнаружили грипп вируса А. Все остальные перейдут на амбулаторное лекуване.
Подробнее: https://t.co/l2JcY6hgrd
Фото: TASS/Vincent Yu/AP pic.twitter.com/xFB0LM1GTU
— Москва FM (@92fmru) January 26, 2020
Смъртоносният ковид доближи Русия, Канада и Португалия

Броят на смъртните случаи от епидемията от ковид в Китай набъбна до 56, като управляващите в тежко засегнатата провинция Хубей оповестиха за 15 нови смъртни случая и 323 нови доказани инфектирани.

С последните числа от Хубей, епицентър на болестта, доказаните инфекции в цялата страна стават 1610 въз основа на данни, оповестени преди този момент от централното държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР