Новият кондиционен специалист в Лудогорец - Иън Кол, който бе

...
Новият кондиционен специалист в Лудогорец - Иън Кол, който бе
Коментари Харесай

Новият треньор в Лудогорец предприе важен ход, “орлите” инвестират 140 хил. лева в съвременна технология

Новият кондиционен експерт в Лудогорец - Иън Кол, който бе притеглен от шотландския гранд Селтик, предприе значим ход по отношение на физическо положение на футболистите на българския първенец. Треньорът, който неотдавна влезе в щаба на Димитър Димитров, е съумял да убеди управлението на отбора, че е необходимо да се влагат средства в най-модерната GPS система, която непрекъснато да следи положението на футболистите, научи Sportal.bg .

За задачата такава към този момент е поръчана и се чака да дойде в Разград. Цената на екстрата е близо 140 хиляди лв.. До този миг Лудогорец разполагаше с GPS система, само че новият модел надалеч надвишава опциите за следене на данните на състезателите. Тя включва и часовници, които дават доклад какво се случва с футболистите и отвън работния развой.

Припомняме, че Лудогорец влага и много средства в построяването на нов оздравителен център със модерно съоръжение.

Роденият на 5 юли, 1980 година в Еър, Шотландия, експерт Иън Кол има дълъг стаж в един от най-популярните английски тимове - Селтик. Кол е работил 4,5 година в академията на клуба от Глазгоу и още толкоз в първия отбор. Между 2012 година и 2017 година е част от щаба на трима разнообразни мениджъри в Селтик - Нийл Ленън, Рони Дейла и Брендън Роджърс. В този интервал Селтик става четири пъти първенец, печели един път купата на Шотландия, два пъти Суперкупата и взе участие по два пъти в груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР