Новият клип на фолк дивата Галена -100 живота, в който

...
Новият клип на фолк дивата Галена -100 живота, в който
Коментари Харесай

Актьори и фолк певачки се прегърнаха: Андреа си показа дините на Врачански, Блатечки се нави на Отварачката и Глория

Новият клип на фолк дивата Галена - " 100 живота ", в който присъединяване взе  артистът Иво Аръков още един път демонстрира, че сред двете гилдии няма омраза, написа „ Телеграф ”.

Във видео Аръков играе нейната половинка, има слаби ангели и редовно изневерява на обичаната си. Певицата от своя страна не му остава длъжна, залива го с уиски на празненство, размазва торта в лицето му, а най-после хвърля сешоар във ваната, в която се къпе Иво. Негативните подиуми са останали единствено на екран, а двама са извънредно удовлетворени от взаимната си работа.

Преди време Галена направи план със С танислав Яневски , който озаглави " С кое право ”.  Станислав, който изигра Виктор Крум в поредицата „ Хари Потър ” взе участие и в лента със Сашка Васева.

Асен Блатечки пък е единственият артист за момента, който взема присъединяване в цели три видеоклипа – два на Мария - " Ти позна ли ме " и " Не ме бит " и в „ Крепост ” на Глория.  Самият Блатечки споделя, че се е навил да взе участие в клиповете на певиците, тъй като ги намира за съсловия над останалите.

Мария е снимала в свои клипове и Дарин Ангелов, който споделя, че тогава е бил студент и още никой не го е познавал. „ Сега  ако го направя, ще има отрицателни мнения ”, споделя Дарин. На младини и Юлиан Вергов взе участие във видео от лекия род, става въпрос за Десислава и песента " Една нощ ".  Един от най-запомнящите се облици е този на Латинка Петрова в клипа „ Аларма ” на триото Галена, Емилия и Малина.

Освен във видеоклипове, фолка и актьорската колегия имат общи мемоари от телевизионни реклами. Навремето певицата Андреа смъкна горнището си пред Калин Врачански в рекламата на алкохолна напитка. В реклама на същото пиво среща си дадоха Преслава и Павел Попандов. Малина пък предложения Кирил Ефремов, който стана прочут с ролята на огромния близнак в хитовия сериал „ Под прикритие ” да взе участие във видеото „ Виж какво ”.

Ивана също може да се похвали, че в нейни клипове са взели присъединяване четирима артисти.  В " Като на 17 ", присъединяване взима Христо Мутафчиев, в " Миг като безкрайност " играят Димитър Рачков и половинката му Мария Игнатова. В дебютното видео на Ивана „ 100 патрона ” се снима Дидо Манчев. Актьорът Ненчо Илчев също има роля в клип на Джина Стоева „ Свалка 2 ”. Мъжът на Силвия Лулчева - Васил Бинев има изяви в песента на Луна – „ Искам те до мен ”.

Актьорът от „ Откраднат живот ” Евгени Будинов одобри присъединяване в лента на Андреа. Силно присъединяване бележи и Башар Рахал във видеото на Емилия и Денис Теофиков „ Акула ”. Определено Цветана Манева изигра най-неочакваната си роля с появяването си в клип към песента „ Позна ли ” на Азис. Голямата актриса показа, че е приела да взе участие в плана, тъй като с Азис имат еднообразно мислене по тематиката в него – отношението ни към другите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР