Новият канцлер на Австрия Карл Нехамер и петима нови министри

...
Новият канцлер на Австрия Карл Нехамер и петима нови министри
Коментари Харесай

Новият канцлер на Австрия: Ще подготвим отмяната на пълния локдаун от сряда

Новият канцлер на Австрия Карл Нехамер и петима нови министри поставиха през днешния ден клетва пред президента Александър ван дер Белен, който прикани държавното управление да постави оптимални старания в битката с Covid пандемията. В сряда кабинетът се чака да вземе решение за излизане от наложения двуседмичен цялостен локдаун в Австрия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28866
" Трябва да преодолеем разделянето в обществото. Коронавирусът тежи на всички ни, след месеци на ограничавания търпението на мнозина е изчерпано - по тази причина още през днешния ден ще проведа съвещания с специалистите, с министъра на опазването на здравето и с опозицията, с цел да подготвим всички дружно анулацията на цялостния локдаун от сряда ", сподели новият канцлер Нехамер.

Досегашният канцлер Александър Шаленберг остана на поста единствено два месеца и в този момент още веднъж ще е външен министър в държавното управление.

Честите промени на върха на властта в Австрия са разследване на оставката на Себастиян Курц като канцлер през октомври и на отдръпването му предходната седмица изобщо от политиката, отбелязва БНР.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28866  Повече от 70 на 100 от учениците от пети до 12-ти клас в област Ловеч са се върнали през днешния ден в учебно заведение Повече от 70 на 100 от учениците от пети до 12-ти клас в област Ловеч са се върнали през днешния ден в учебно заведение  COVID-19 повали Стъки COVID-19 повали Стъки  Кметът на Ню Йорк вкарва условието за COVID ваксинация за частния бизнес Кметът на Ню Йорк вкарва условието за COVID ваксинация за частния бизнес
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР