Новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда

...
Новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда
Коментари Харесай

Служебното правителство смени и шефа на Инспекцията по труда

Новият изпълнителен шеф на Изпълнителна организация " Главна ревизия по труда " е Екатерина Асенова. Тя има 23 години стаж в Агенцията и досега е била шеф на дирекция " Инспекция по труда " София Област, оповестиха от Инспекцията по труда.

Асенова беше показана пред екипа от заместител министър-председателя по обществените политики и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров и отрасловия заместник-министър проф. Емил Мингов.
 ГИТ със препоръки към служащите
ГИТ със препоръки към служащите

Повече сигнали за злоупотреби по време на епидемиологична конюнктура

" Изборът на Екатерина Асенова демонстрира, че залагаме на приемствеността, професионализма и опитa ", сподели министър Лазаров. Като първостепенна задача пред новото управление той сложи въвеждането на административна промяна, която да улесни служащите и чиновниците, и бизнеса в връзката с Агенцията.

Проф. Мингов показа, че разчита на по-голяма успеваемост при контрола във връзка с предварителната защита на недекларирания труд.

Екатерина Асенова благодари за оказаното доверие. " Разчитам на Вашата поддръжка и поддръжката на екипа на Агенцията, тъй като положителни резултати могат да бъдат реализирани единствено когато работим дружно ", означи тя.
 От ГИТ обновиха уеб страницата си
От ГИТ обновиха уеб страницата си

Сайтът е по стратегия " Сътрудничество за почтени условия на труд "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР