Новият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен - Ян-Кристиан Дреезен, се

...
Новият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен - Ян-Кристиан Дреезен, се
Коментари Харесай

Нов шеф в Байерн: Този клуб винаги се е откроявал

Новият изпълнителен шеф на Байерн Мюнхен - Ян-Кристиан Дреезен, се надява, че всички в клуба могат още веднъж да изживеят полезностите, които постоянно са отличавали баварците.

" Този клуб постоянно се е отличавал със своята фамилна атмосфера и всеки би трябвало да почувства това доверие, не на последно място и футболистите. Всички би трябвало да бъдем като едно - играчите, всички чиновници и почитателите ", съобщи Дреезен пред клубния уебсайт на " алените ". Ръководителят планираше да търси нови провокации от лятото, само че промени решението след предлагането от страна на немския първенец.

" Ако това е нещо скъпо за вас, нямате нищо срещу да измененията проектите си. Байерн е това за мен. Познавам добре структурите и знам за позитивната страни, която този клуб може да развие ", сподели още Дреезен, който е в Байерн през последните 10 години и за последно беше заместник-председател на борда на шефовете. 

Той беше назначен за нов изпълнителен шеф на мястото на Оливер Кан, който беше освободен в края на май. " Искаме да спечелим допустимо най-вече трофеи, само че в никакъв случай да не губим способността си да действаме рационално в процеса ", добави Ян-Кристиан Дреезен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР