Новият интернет сайт на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, който стартира

...
Новият интернет сайт на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, който стартира
Коментари Харесай

Международна награда за най-добър сайт на болница спечели Медицински комплекс „Д-р Щерев“

Новият интернет уебсайт на Медицински комплекс „ Д-р Щерев “, който започва в края на 2017 година, печели интернационалната премия Progress Sitefinity 2017 в категория „ Здравеопазване “. Отличието, което се присъжда за седма поредна година, се връчва за значими качества на цифровия план, измежду които креативност, дизайн, улеснение за потребителите, функционалност и изцяло показване. Сайтът на болничното заведение беше отличен дружно с още двама финалисти – кардиологичната болница „ Вирджиния Харт “ във Вашингтон, Съединени американски щати и австралийския частен осигурител „ Ферос “. Връчването на огромната премия, за която като победител в своята категория ще се състезава и Медицински комплекс „ Д-р Щерев “, следва през юни в Бостън.

Официалният интернет уебсайт на Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ беше построен върху новаторската платформа Sitefinity на компания Progress. Sitefinity дава опция за основаване на еластичен и новаторски дизайн, който с лекост да се трансформира изцяло при потребност. Най-ценното при нея обаче са опциите за личен метод към всеки един клиент на уеб страницата. Това трансформира всяко потребителско прекарване в неповторима връзка, отговаряща на характерните потребности и въпроси на всеки клиент.

Progress Sitefinity е водеща система за ръководство на наличието, с която организациите могат да менажират взаимоотношението с клиентите си във всички канали и точки на потребителската ангажираност. Със системата маркетинг експертите могат елементарно да вършат съществени промени по дизайна на даден уебсайт без нуждата от IT помощ от уеб програмисти. Sitefinity съставлява цялостен команден център за цифров маркетинг. Системата може да наблюдава онлайн дейностите на всеки клиент на уеб страницата и да му предлага персонализирано наличие, отговарящо на неговите ползи.

„ 2017-а година донесе доста цифрови новости за екипа и пациентите на Медицински комплекс „ Д-р Щерев “. Партньорството ни с Progres започва с пилотното внедряване на чатбот с AI при записването на час онлайн през Фейсбук Messenger, Viber и чат-канал на уеб страницата на болничното заведение. Тази иновация беше сполучливо интегрирана с болничната осведомителна система Joystick, с помощта на основателите й Smart Software Systems “, съобщи маркетинг мениджърът на болничното заведение Иван Тодоров и още: „ Това, което ни следва да внедрим, е персонализация на прекарванията на потребителите, с цел да може уеб сайтът да ги води към мечтаното от нас наличие, а не потребителите да би трябвало да търсят интересуващите ги тематики. Целта е да улесним пациентите, посещаващи уеб страницата, като им предложим качествено здравно и информативно наличие съгласно проблемите, за които са ни потърсили, и въпросите, които ги вълнуват. “

„ Поздравления за Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ и тяхното необикновено достижение “, съобщи вицепрезидентът на Progress Марк Армстронг: „ Хиляди компании по света разчитат на нашата система Sitefinity за персонализация и усъвършенстване на потребителското прекарване на уеб страниците им. Но тази премия отличава най-креативните измежду тях, най-иновативните организации, които дефинират равнището за качество в представляваните от тях промишлености и браншове. “

През 2016 година Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ започва серия от новаторски планове за възстановяване осведомителното и административното обслужване на своите пациенти. На 1 септември 2016 година работа стартира контактният център на болничното заведение, който към днешна дата обслужва над 500 позвънявания от пациенти дневно. Отделно от тях, екипът на центъра дава отговор на запитвания по е-поща в обществените мрежи, където болничното заведение е извънредно дейна. В началото на 2017 година беше внедрен чатботът, основан на новаторска платформа за автоматизация на бизнес процеси с изкуствен интелект Native Chat, разработвана от българския екип на Progress. Системата е изцяло интегрирана с болничната осведомителна система Joystick при записването на час онлайн през Фейсбук Messenger, Viber и чат-канал на shterevhospital.com. През декември 2017 година започва и отличеният нов уебсайт на болничното заведение, а за 2018-а година нововъведенията занапред предстоят.

Progress е водещият снабдител на технологии за разработка и стартиране на приложения. Компанията дава опция на самостоятелните софтуерни вендори да основават и дават приложения за бизнеса, включващи когнитивни благоприятни условия, които посредством обработка на огромни размери от данни носят изгоди и конкурентно преимущество за бизнеса. Progress предлага водещи технологии за елементарно основаване на ефикасни потребителски интерфейси за всяко устройство, благонадежден, скалируем и сигурен back-end за стартиране на модерни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за планирани разбори – притежател на доста награди, посредством която силата на машинното образование стига до организациите. Progress стъпи на българския пазар в края на 2014 година с придобиването на Telerik.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР